Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] 4x4 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh witam kolegę z CM :)

Tez zestaw Colt & A4 czy przesiadka na A4 ? ;)

Oj tam sie czepiacie AFN + q, jak jest mokro nie mowiac o sniegu to zmasakruje duzo mocniejsza oske jak chce :kox:

Ale tylko ośke i to ze startu stojącego, przy lotnym już nie będzie tak wesoło.

Na suchym już dostanie od dużej większości...

Opublikowano
  • Autor

heheh witam kolegę z CM :)

Tez zestaw Colt & A4 czy przesiadka na A4 ? ;)

Oj tam sie czepiacie AFN + q, jak jest mokro nie mowiac o sniegu to zmasakruje duzo mocniejsza oske jak chce :kox:

mam zestaw Gti+A4

Opublikowano

Ale tylko ośke i to ze startu stojącego, przy lotnym już nie będzie tak wesoło.

Na suchym już dostanie od dużej większości...

Mysle, ze setup AFN + q sluzy glownie temu, zeby w zime nie myslec czy sie zakopie czy sie nie zakopie, oraz temu, ze jak jest mokro to ruszasz ze skrzyzowania bez palenia jednego kola jak w osce. Z tego co pamietam, to czas 0-100 slabe q maja slabszy niz oski ale raczej nie tutaj w tym chodzi ;) Tez bym chcial miec ADR`a q, nie wszedziej nowa zimowka markowa daje rade, juz raz sie zakopalem. Nie mowiac o meczarni przy RWD w zime ;)

mam zestaw Gti+A4

To podobnie jak u mnie, tylko ja mam C51A jako rajdowke + ADR jako codzienne autko.

Opublikowano
  • Autor

moja audianka cierpi na na często spotykaną przypadłość :disgust: mianowicie nieczytelny wyświtlacz od komputera, mam pełny FIS i nie wiem jak sie zabrac za jego naprawe, czytałem troszke o tym na forum ale nie doszedłem do żadnych wniosków :kwasny: Można we Wrocku naprawic to tanim kosztem? np kupic sam wyświetlacz ?

Opublikowano

moja audianka cierpi na na często spotykaną przypadłość :disgust: mianowicie nieczytelny wyświtlacz od komputera, mam pełny FIS i nie wiem jak sie zabrac za jego naprawe, czytałem troszke o tym na forum ale nie doszedłem do żadnych wniosków :kwasny: Można we Wrocku naprawic to tanim kosztem? np kupic sam wyświetlacz ?

jest firma w zielonej górze która się tym zajmuje wysyłasz licznik i w ciągu paru dni Ci odsyłaja ale samochod musi stać troche bo bez licznika nie pojeżdzisz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest firma w zielonej górze która się tym zajmuje wysyłasz licznik i w ciągu paru dni Ci odsyłaja ale samochod musi stać troche bo bez licznika nie pojeżdzisz :decayed:

a jakie koszta ?

Opublikowano

kurcze nie pamiętam dokładnie ale czy nie bylo cos koło 300zł :mysli:

Opublikowano

Gratulacje auta. Ja mam identyczną od 2.5 roku - tylko bez skóry a szkoda. 110 koni jest ok. Tej zimy quattro udowodniło mi swoją nieocenioną przydatność. Oby się nie psuło i dobrze się spisywało.

Opublikowano
:):):) jest identyczna jak moja .pozdrawiam kolege własciciela
Opublikowano
  • Autor

a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym
Opublikowano

a masz navi ? zastanawia mnie to że w dowodzie mam napisane model A4/S4, kierownice mam od S-line ale nic poza tym

Ciesz się że nie masz w dowodzie - przystanek autobusowy :polew: to by było dochodzenie :)

Opublikowano
  • Autor

Ciesz się że nie masz w dowodzie - przystanek autobusowy :polew: to by było dochodzenie :)

?
Opublikowano

?

Taki czarny humor :)

Opublikowano
  • Autor

mam zamiar zająć sie moim radyjkiem :) wie ktos może jak szybko i bezpiecznie rozkodowac radio ?