Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALL] tylnie głosniki + tuba przestały grać w Avancie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, poradźcie co sie mogło spier.....

W dniu wczorajszym przestał mi grac tylni prawy głosnik w drzwiach kierowcy i zaczoł wydawac dość charakterystyczne pierdzenie ( ale nie tego typu ze membrana szczeliła czy sie głosnik spalił ) zaczoł buuuczeć, wyłaczyłem radio a On dalej sobie "charczał" po wyłączeniu silnika cisza i spokój.... myśle moze coś przymarzło i pusci ..... no i pusciło wszystko zaczeło grac normalnie ale dzis rano przestały grac tylnie głośniki oraz Tuba w bagażniku , co sie mogło stać?

Posiadam fabryczne radio chorus na kasety + zmieniarka ori na 6 cd no i wiadomo standardowe nagłosnienie montowane w B6 Avant.

Co proponujecie moze juz ktoś miał taki problem , odkrecać tapicerke itd .....

Opublikowano

zajrzyj do tego głośnika ale prawdopodobnie umarł wzmacniacz (prawe tylne nadkole)

Opublikowano
  • Autor

zajrzyj do tego głośnika ale prawdopodobnie umarł wzmacniacz (prawe tylne nadkole)

dzięki za podpowiedz dzis na spocie pewnie coś porezamy z chłopakami

Opublikowano

cuber

dzięki za podpowiedz dzis na spocie pewnie coś porezamy z chłopakami

to jak ma ktoś B6 (obojętnie czy sedan czy kombi bo wzmak jest taki sam) to podmieńcie na chwilę wzmacniacz, a jak nie to proszę Cię bardzo czeka Cię zakup w autoryzowanym sklepie ALLEGRO :polew: :

http://www.allegro.pl/item271297019_wzmacniacz_audi_a4_2001_2007_harman_stan_idealny.html

Opublikowano
  • Autor

k**wa mam jakiś zjebany miesiac ostatnio co do mojej Niuni:

tylnia wycieraczka ( silniczek ) , czujnik stopu, tylnie głosniki , wczoraj mi gdzies rurka od srpysków sie rozwaliła ....... :wallbash: wrrr jak wszystko to wszystko naraz same jakies pierdoły!

Dzięki Alv , myśle ze coś wykminimy wieczorem hehehe

Opublikowano

Cuber daj znac jak bedziesz wiedzial co to bylo .... u mnie tez nie graja tylne glosniki i subwoofer w avancie, tylko ze ja zmienialem ori radio chorusa na ALPINE - ale nie pamietam czy wczesniej wszystko gralo :confused4: Moze ktos jeszcze wie co sprawdzac, jakies bezpieczniki czy cos ? W vagu cos sie wlacza ? jest tam sound system ...

Opublikowano
  • Autor

Panowie , idąc radą Alvara zabrrałem sie za wzmacniacz tzn chciałem go wykręcać ale wcześniej odpiołem kostke patrzymy ( z chłopakami na spocie ) a tu wilgoć sie dostała i zaśniedziała mi kosta troszke to przeczysciłem, poruszałem kostkami wpiołem i zaczeło grac..... :thumbup: pytanie moje tylko skąd tam sie wilgoć wzieła :mysli:, ważne ze już gra i wszystko jest OK.

a wiec temat można zamykać

Opublikowano

co do wilgoci to albo dostaje się przez lampę i paruje, albo szybą boczną, albo przez tą okrągłą gumę co masz w podłodze ( te takie małe okrągłe :polew: )