Gość bialyeg Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Hej Mam takie pytanko: czy to prawda, że gdy sprężarka nie chodzi, to sie ten mniejszy wiatrak (od klimy chyba) nie kręci ?
wojtek26 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Przy normlaniej jezdzie nie chyba ze zacznie sie przegrzewac to wtedy sie załaczy i ten drugi.
Daimos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Hej Mam takie pytanko: czy to prawda, że gdy sprężarka nie chodzi, to sie ten mniejszy wiatrak (od klimy chyba) nie kręci ? prawda, dodatkowy wentylator załącza się po włączeniu klimatyzacji lub po przekroczeniu określonej temperatury cieczy chłodzącej
midqard Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Hej Mam takie pytanko: czy to prawda, że gdy sprężarka nie chodzi, to sie ten mniejszy wiatrak (od klimy chyba) nie kręci ? prawda, dodatkowy wentylator załącza się po włączeniu klimatyzacji lub po przekroczeniu określonej temperatury cieczy chłodzącej jakich tu mozna dowiedzic sie ciekawych informacji reasumujac to maly wiatraczek wspomaga duzego
Rekomendowane odpowiedzi