kiniogs Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 koledzy czy ktoś się orientuje gdzie dostać uszczelkę pomiędzy przepustnicę a rurę dolotową powietrza. to taka guma szeroka z kołnierzem. porwała mi się, a nawet w salonie to problem jest???
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 chodzi ci o kolanko gumowe które jest zamontowane do przepustnicy opaską :?: jesli tak to jest to prowadnica ssąca powietrza o nr 050 133 354 między przepustnicą, a rurą dolotową nie ma uszczelki, uszczelka jest między przepustnica, a kolektorem ssącym.
kiniogs Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 kolego, kolanko swoja drogą, ale u mnie była (jest nadal) taka guma grubsza która uszczelnia to kolanko i przepustnicę. widziałem to kiedyś na allegro razem z przepustnicą ale chce dostać tylko tą gumę.[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 11:43_________________________________________________http://moto.allegro.pl/przepustnica-audi-a4-b5-2-8-v6-i1440438745.html na trzecim zdjęciu z tego ogłoszenia jest widoczna, na wlocie powietrza
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 w etce nie ma wydzielonej takiej części więc pewnie jest to część integralna z przepustnicą
Rekomendowane odpowiedzi