Opublikowano 1 Września 200817 l Hehe no troszkę potrwa to fakt ale co tam, allroad też ładny i wszędzie wjedzie :naughty: NO TAK po lesie jak znalazł wcale tak wysoko nie stoi
Opublikowano 19 Września 200817 l Po ostatnich modach to spojnie :gwizdanie: każda dziura w lesie widoczna będzie
Opublikowano 19 Września 200817 l Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut
Opublikowano 19 Września 200817 l ok. może za niedługo pojawię się u Was w Kraku na spocie to byśmy u mnie porezali
Opublikowano 19 Września 200817 l Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut On to robi z zamkniętymi oczami w 15 min :gwizdanie:
Opublikowano 19 Września 200817 l Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut On to robi z zamkniętymi oczami w 15 min :gwizdanie: Ja wliczyłem jeszcze kawę i mycie autka
Opublikowano 19 Września 200817 l Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut On to robi z zamkniętymi oczami w 15 min :gwizdanie: Ja wliczyłem jeszcze kawę i mycie autka a siku
Opublikowano 19 Września 200817 l Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut On to robi z zamkniętymi oczami w 15 min :gwizdanie: Ja wliczyłem jeszcze kawę i mycie autka a siku wiesz nie wiem jak Ty, ale ja mam ubikację w domu i do kolegów jeżdżę pogadać i wypić kawę a nie załatwić potrzeby fizjologiczne :polew: i zerknij czasem na gg
Opublikowano 19 Września 200817 l Coś o mnie Czas u Roberta płynie szybko a tak poważnie to nie sprawdzałem ale myslę że z 30-40 minut On to robi z zamkniętymi oczami w 15 min :gwizdanie: pomyliłeś się kolego teraz to juz 13 mi
Opublikowano 16 Listopada 200817 l Pochwal się modami bo coś słyszałem Hehe, jeszcze trzeba coś wymienić i dopiero będziemy się chwalić
Opublikowano 16 Listopada 200817 l Pochwal się modami bo coś słyszałem Hehe, jeszcze trzeba coś wymienić i dopiero będziemy się chwalić No tak Q :gwizdanie: