Opublikowano 3 Listopada 201114 l to co może w tą niedziele nam w końcu wypali spot w Świeciu ? :gwizdanie:
Opublikowano 3 Listopada 201114 l może juz ulepem przyjadę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________Grześ już idę do garażu
Opublikowano 3 Listopada 201114 l to co może w tą niedziele nam w końcu wypali spot w Świeciu ? :gwizdanie: ja jestem za [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:05_________________________________________________ może juz ulepem przyjadę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________Grześ już idę do garażu ok zaraz będę
Opublikowano 3 Listopada 201114 l Bartek to jak będziesz zamwiał to weż dla mnie też spotkamy się na spocie to odrazu Ci oddam i wkońcu będzie mozna się zmotywować do robo spoko dziś po robocie zamówie czy ktoś jeszcze reflektuje? to co może w tą niedziele nam w końcu wypali spot w Świeciu ? :gwizdanie: ja jestem za ja też może juz ulepem przyjadę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________Grześ już idę do garażu jak będę szedł na zakupy to wpadnę do Was zobaczyć jak Wam idzie
Opublikowano 3 Listopada 201114 l to co może w tą niedziele nam w końcu wypali spot w Świeciu ? :gwizdanie: ja jestem za [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:05_________________________________________________ może juz ulepem przyjadę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________Grześ już idę do garażu ok zaraz będę :notworthy: to się nazywa pomocny człowiek przez wielkie PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:08_________________________________________________ Bartek to jak będziesz zamwiał to weż dla mnie też spotkamy się na spocie to odrazu Ci oddam i wkońcu będzie mozna się zmotywować do robo spoko dziś po robocie zamówie czy ktoś jeszcze reflektuje? to co może w tą niedziele nam w końcu wypali spot w Świeciu ? :gwizdanie: ja jestem za ja też może juz ulepem przyjadę [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:04_________________________________________________Grześ już idę do garażu jak będę szedł na zakupy to wpadnę do Was zobaczyć jak Wam idzie nie wiem czy zdążysz
Opublikowano 3 Listopada 201114 l idziemy jak przecinaki [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:10_________________________________________________ cały czas namawiam Grzesia [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:11_________________________________________________dobra ide do dziupli
Opublikowano 3 Listopada 201114 l gdzie robicie tego spota w niedzielę w Świeciu i o której może wpadnę przywitac się
Opublikowano 3 Listopada 201114 l Pewnie koło Lidla/BP godzina nie wiem jak chłopakom pasuje... ale pewnie coś koło 15-17
Opublikowano 3 Listopada 201114 l ja też się piszę na niedziele tak trzymać zapraszamy!!! Proponuję 17:00 pod Lidlem a później może zamek i jakaś sesja
Opublikowano 3 Listopada 201114 l jak mnie nie rozłoży do końca (jestem trochę przeziębiony) to też podjadę :gwizdanie:
Opublikowano 3 Listopada 201114 l ja też się piszę na niedziele tak trzymać zapraszamy!!! Proponuję 17:00 pod Lidlem a później może zamek i jakaś sesja może byc
Opublikowano 3 Listopada 201114 l jak mnie nie rozłoży do końca (jestem trochę przeziębiony) to też podjadę :gwizdanie: Jędrek ściemy nie wal