Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jest petara..szef je kupował w salonie do swojej A6 kupę siana za nie położył

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wy tu gadu gadu a na tvp1 a8 wywija :slina:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 21:19_________________________________________________

trzeba by zbadać ulepa po operacji

jak zawsze możesz na mnie liczyć :kox: sprzęt będzie :good:

:rolleyes: dziękówka :decayed:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________ :hi: i co z tym spotem? dopisuje się ktoś jeszcze?

Opublikowano

no to ja już mogę się odpisać ;( na 18:00 muszę być po dziewczynę w pracy więc na 20 minut nie będę gnał do Świecia :wallbash:

Opublikowano

ja aktualny :good:

Opublikowano

czyli ten sam sqad co ostatnio :naughty:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 14:46_________________________________________________a może by na 16 spota zrobić? bo 17 to już ciemno się robi :mysli:

Opublikowano

k**wa trzeba było wcześniej zaproponować 16...w tym układzie bym zdążył :confused4:

Opublikowano

ja tylko tak sobie zaproponowałem 16 :cool1: bułczyński jest głównym organizatorem,-makaveli- też nie przyjedzie bo coś mu wypadło

Opublikowano

to o której w końcu? 17?

Opublikowano

WIŚNIA jak zwykle zamieszanie robi!! :polew:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 15:49_________________________________________________Jeżeli na 17 to postaram się podjechać na chwilę.

W końcu samochód trochę opłukałem wczoraj

Opublikowano

Najbliższy spot: niedziela 13.11.2011 godzina 18, Bydgoszcz, HWS Łuczniczka lub dolny parking Tesco

ZAPRASZAMY!!! :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 15:58_________________________________________________TAK 17 POD LIDLEM W ŚWIECIU

Opublikowano

Bartek, Grześ - gdzie się zbieramy i o której żeby razem jechać?? :polew:

Opublikowano

Bartek, Grześ - gdzie się zbieramy i o której żeby razem jechać?? :polew:

to tak za 3 u ciebie pod blokiem :polew: :polew:

Opublikowano

Dobra, muszę się ubrać bo jeszcze w pidżamie jestem :embarrassed:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 16:14_________________________________________________Jeszcze nie wróciliście?? :naughty:

Dzięki wszystkim za spota, a WIŚNI dzięki za przewiezienie szkoda że skończyło się defektem

Opublikowano

też dziękuje :) sympatycznie było :good:

Opublikowano

Dobra, muszę się ubrać bo jeszcze w pidżamie jestem :embarrassed:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 16:14_________________________________________________Jeszcze nie wróciliście?? :naughty:

Dzięki wszystkim za spota, a WIŚNI dzięki za przewiezienie szkoda że skończyło się defektem

drobna usterka,już usunięta :wink4:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________spot udany,tyle że zimno jak diabli

Opublikowano

też dzięki wszystkim za spota :kox:

Marek miło było poznać :good:

drobna usterka,już usunięta :wink4:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________spot udany,tyle że zimno jak diabli

Wiśnia defekt jak defekt, ale V-TEC był :decayed: wstawiaj stożek będzie modre darła z daleka :naughty:

Opublikowano

Buła dawaj foty. No i na yellow fog lights musimy się ugadać bo efekt jest mega. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:21_________________________________________________Może na fotach nie będzie widać wzorów, które kosmici wyrezali na moim samochodzie :wallbash: