akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Koledzy potrzebuję nr wiązek: *Lusterko fotochrom - Moduł Centralnej Elektryki * DRL/CLH - MCE [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 21:50_________________________________________________:?: [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 23:58_________________________________________________:?:
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Tą wtyczkę już mam a mnie chodzi o samą wiązkę do połączenia lusterka z modułem centralnej elektryki i to samo jeśli chodzi o połączenie włącznika DRL/CLH... Nie wiem czy te wiązki są dostępne do kupienia w ASO?
antonio Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 chyba trzeba zobaczyć numer wiązki (z tego samego rysunku)
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 chyba trzeba zobaczyć numer wiązki (z tego samego rysunku) No dokładnie. Jakby ktoś mógł zerknąć i sprawdzić ten nr.
antonio Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ja u siebie mam lusterko fotochrom, czujnik deszczu, zmierzchu, CLH i DRL rysunek w ETCE wg. mojego VIN
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 No to jest chyba to. Koszt mnie trochę porzeraził (ponad 400pln )ale mimo wszystko dzięki! [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 12:58_________________________________________________To pewnie jest wiązka całego dachu wraz z oświetleniem... Masz u siebie podświetlenie w "słoneczkach"?
antonio Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No to jest chyba to. Koszt mnie trochę porzeraził (ponad 400pln )ale mimo wszystko dzięki! nie gwarantuję Ci, że to jest to musisz jeszcze zasięgnąć języka
akjam Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 No jakby ktoś miał inny pomysł to dajcie znać.
Lukasch44 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 A może ktoś z forumowych magików handlujących stuffem lub rezaczy ma taką wiązkę na zbyciu w normalnej cenie?
Rekomendowane odpowiedzi