tomaszzz Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Ma audi z 96 rok moja klima wyswietla pokazuje wszystkie dane typu temperatura ale brak jest czerwonego podswietlenia i to wkurza w nocy zastanwaiam sie czy tam znaduja sie djody czy moze to byc zimny lod i czy jest mozliwosc naprawienia tego samemu czy trzeba odwiedzic elektryka. * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum (ten zmieniłem) - [lukaszr] P.S. nie kimatronik tylko klimatronik; nie djody tylko diody oraz nie zimny lod (bo on przeważnie jest zimny) ale zimny lut
KrzyHo Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Tam są diody, mogą być zimne luty i poszukaj na forum bo już kiedyś było o naprawie klimatronika. W dziale Warsztat był taki temat.
szogun0 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 W tym roczniku to jeszcze żarówki są. Takie jak do licznika.
KrzyHo Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Masz racje szogun0, nie popatrzyłem na rocznik. Ale w pozostałych sprawach się zgadza.
tomaszzz Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 dzieki za informacje zobaczymy jak mi sie uda ja zrobic
Rekomendowane odpowiedzi