pilot69 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wielka prośba o opis bezpieczników do B6. Na forum znalazłem tylko rozpiskę do B5 a nie jestem pewien czy pokrywa się to z B6 Z góry dzięki za pomoc 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wielka prośba o opis bezpieczników do B6. Na forum znalazłem tylko rozpiskę do B5 a nie jestem pewien czy pokrywa się to z B6 Z góry dzięki za pomoc 8) A nie masz na tej osłonie bocznej opisu bezpieczników ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot69 Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 upss, nie sprawdziłem zaraz zerknę, dzięki za "podpowiedź" ...sprawdziłem, jest tak jak napisałeś, niestety wszystko po krzyżacku. Sprawdzę ile są warte e-słowniki Jeszcze raz thx za pomoc 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidd Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Sorka za odgrzewanie starego kotleta ale nie mam mozliwosci sprawdzenia w necie co znacza po hitlerowsku te opisy bezpieczników bo auto na parkingu a internet w domu(autem nie moge przejechac bo jeszcze nie zarejestrwane). Mam prośbę. Mógłby ktoś sprawdzic który (i jaki) bezpiecznik odpowiada za oswietlenie tablicy rejestracyjnej w B6 Avant? Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To ja dodam że najlepiej będzie rozpisać który jest od czego :th: od B6 bo nie ma na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi