Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Mironowóz - wstępny programik i jego wykres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na chwile obecną wygląda wykresik mojego programu, program narazie coprawda lajtowy ale różnica w jeździe jest naprawdę w pełni zadowalająca ( nie wiem czy mam się czego obawiać ale jego twórca chce mi wgrać na wiosnę mocniejszą jego wersję ) dla mnie teraz jest OK

Dla zainteresowanych seria wyszła 188,4 Ps i 239,8 Nm

bd818429827c8c40m.jpg

Opublikowano
  • Autor

też mi sie wydaje że bliska byłaś Poziek też chyba idealnie trafił hehe - co fachowe oko to fachowe oko ;)

a co do 1.8T to masz racje ( ja miesiąc wytrzymałem na jejżdżeniu w serii ) :D

Kolejny konkurs zrobimy przed moim następnym wyjazdem do CompSportu a i przy okazji wielkie podziękowania dla Patryka który standardowo profesjonalnie jak i indywidualnie podszedł do mojej furki ( jak zresztą do wszystkich ) był ze mną kolega z A4 1.9tdi 110kucy 97r wyszło 143Ps i 310Nm :th:

Opublikowano

straty mocy na kołach bolą... :confused4:

program spoko, bardzo fajny przebieg, nawet delikutaśny overbooscik :)

widzę że katalizator nadal jest...

Opublikowano

gratulacje dwójki z przodu..... ;)

Opublikowano
  • Autor

Poziek a my mamy jakiś wpływ na moc na kołach ( ile wam wyszło ) może się myle ale z tego co widzę to przy Q to normalna sprawa taka różnica, na papierku lepiej wychodzi ośka ale chyba mimo wszystko lepszym rozwiązaniem jest kupowanie Q nieprawda ?

Opublikowano

Miron, z czystej ciekawości :

Duża jest różnica w tym jak chodzi ta i starsza fura?

Opublikowano

Poziek a my mamy jakiś wpływ na moc na kołach ( ile wam wyszło ) może się myle ale z tego co widzę to przy Q to normalna sprawa taka różnica, na papierku lepiej wychodzi ośka ale chyba mimo wszystko lepszym rozwiązaniem jest kupowanie Q nieprawda ?

Nie mamy na to wpływu... U Norbiego w B5 jest ponad 88KM strat :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kurcze Rexiu i to jest dla mnie najwieksza zagadka.W zielonym jakoś tak miałem wrażenie że te auto ma niesamowitą moc (zrywanie pakci na 2 biegu, unoszący się przód przy wdepnięciu pedału, wciskanie w fotel no i odgłos silnia ) a tu skolei Quattro czyli jakoś równomiernie przyśpiesza, brak efektu unosznia sie przodu przy butowaniu, brak uślizgu kół, dużo lepiej wyciszony, no i taki bardzie mruczący wydech ale brak odgłosu wysiłku silnika no i waga oczywiście dużo większa.Raczej niema możliwości żeby zielony miał jakieś szanse utrzymania sie przy tylnym zderzaku mojej B6 ale w B5 bardziej kuce przenosiły sie na odczucia kierowcy ( zapewne będę miał okazje to stane na kresce z zielonym to sobie porównam jak to wychodzi na drodze - dla mnie B6 w mojej wersji to taka drogowa amfibia we wnętrzu której zbyt dużo się nie dzieje a moc zbytnio nie jest odczuwalna zato jest bardzo zauważalna ( na zegarach ) a w dodatku jest autem pewnie sie prowadzącym - to tyle ;) ( kurcze to sie rozpisałem....... )

Opublikowano

Kurcze Rexiu i to jest dla mnie najwieksza zagadka.W zielonym jakoś tak miałem wrażenie że te auto ma niesamowitą moc (zrywanie pakci na 2 biegu, unoszący się przód przy wdepnięciu pedału, wciskanie w fotel no i odgłos silnia ) a tu skolei Quattro czyli jakoś równomiernie przyśpiesza, brak efektu unosznia sie przodu przy butowaniu, brak uślizgu kół, dużo lepiej wyciszony, no i taki bardzie mruczący wydech ale brak odgłosu wysiłku silnika no i waga oczywiście dużo większa.Raczej niema możliwości żeby zielony miał jakieś szanse utrzymania sie przy tylnym zderzaku mojej B6 ale w B5 bardziej kuce przenosiły sie na odczucia kierowcy ( zapewne będę miał okazje to stane na kresce z zielonym to sobie porównam jak to wychodzi na drodze - dla mnie B6 w mojej wersji to taka drogowa amfibia we wnętrzu której zbyt dużo się nie dzieje a moc zbytnio nie jest odczuwalna zato jest bardzo zauważalna ( na zegarach ) a w dodatku jest autem pewnie sie prowadzącym - to tyle ;) ( kurcze to sie rozpisałem....... )

Oj, dziękuję :)

Odpowiedź maksymalnie satysfakcjonująca :)