Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Blokowanie imobilizera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę o pomoc opisze teraz mój problem z audi a4 1.9tdi AFN 110km.

Po zainstalowaniu przetworników z żarówkami ksenonowymi firmy HID gdy odpalimy śilnik i właczamy światła następuje spadek napięcia zapalają się kontrolki stop,temperatury , olej i rezerwy.

Udałem sie do elektromechanika i założyłem oszukiwacze by komputer myślał ze mam normalne żarowki problem uspokoił sie jednak tym razem jak odpale silnik i wlanczam swiatła to nastepuje jakies przepiecie i kontrolki zapalaja sie i nie gasna nie mam zegarow zostaja odcite po zgaszeniu silnika swieci kontrolka od imobilajzera i nie gasnie musze sciagac kleme gdy zrobilem tak 3 razy za 4 razem kontrolka imobilajzera zaczeła mrogac i po odpaleniu auta zaraz go gasił.

udałem sie do elektroechanika on wgrał nowe oprogramowanie do kompotera nowa mape zaprogramowal kluczyki sprawdzil instalacje i licznik i bylo tydzien czasu dobrze i problem nadal wystepuje mam podjezenie ze to moze byc albo kable licznika lub wlacznik swiatel robi zwarcie albo sam imobilajzer sie kopie prosze o pomoc co robic dzineki sory za nieskładna wypowiedz.

Opublikowano

Wyj..b te chińskie HID i będzie ci normalnie samochód pracował. Szukasz dziury w ....

Opublikowano

szogun wiele osób ma hidy i nikomu samochód nie głupieje moim zdaniem coś siedzi w elektryce posprawdzaj wszystkie przekaźniki pod deską może któryś jest zaśniedziały albo któreś kabelki do tych śrubek pod przekaźnikami sie poluzowały miałem podobną sytuacje jak włączałem światła to samochód gasł i winą był któryś kabelek pod deską był poluzowany i nie było styku