baskecior Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Pytan ponieważ zaczyna mi szwankować właśnie ten element (wskazówka prędkościomierza potrafi sobie skakać dość dowolnie). Szczegolnie dokuczliwe jest to w czasie jazdy z wlaczonym tempomatem. Dzięki.
Nasti Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 sprawdzales wtycki od zegarow. U mnie bylo to samo jeden styk nie laczyl
baskecior Opublikowano 3 Września 2006 Autor Opublikowano 3 Września 2006 sprawdzales wtycki od zegarow. U mnie bylo to samo jeden styk nie laczyl Ktory konkretnie ?
spanky Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Pytan ponieważ zaczyna mi szwankować właśnie ten element (wskazówka prędkościomierza potrafi sobie skakać dość dowolnie). Szczegolnie dokuczliwe jest to w czasie jazdy z wlaczonym tempomatem.Dzięki. moze tam gdzie w starym kondonie 1Z ......
damos Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Ktory konkretnie ? te wtyki za tablicą - trzeba zdjąćBTW - gdzie ty w naszym kraju tempomatu używasz ?? :shock:
baskecior Opublikowano 3 Września 2006 Autor Opublikowano 3 Września 2006 Ktory konkretnie ? te wtyki za tablicą - trzeba zdjąćBTW - gdzie ty w naszym kraju tempomatu używasz ?? :shock: Wszedzie gdzie sie da i bardzo czesto. :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 czujnik predkosci jest na skrzyni biegow tam gdzie wychodzi lewa pół os zdajesie
spanky Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 czujnik predkosci jest na skrzyni biegow tam gdzie wychodzi lewa pół os zdajesie tak jest w 1Z-ecie ... i pewnie tak jest w AFN-ie ....
baskecior Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 Dzieki za podpowiedzi. W wolnej chwili musze poszukac i naprawic. Dam cynk co i jak. :mrgreen:
Norbi Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Mi rowniez szwankuje predkosciomierz po wizycie w warsztacie. Grzebali mi wlasnie przy lewej polosi i uszkodzili oslone, czy juz sama zebatke zliczajaca predkosc. Baskeciorze jezeli sie uporasz to daj cyne, bo tez bym pogrzebal, ale chyba to nie takie proste. :???:
baskecior Opublikowano 5 Września 2006 Autor Opublikowano 5 Września 2006 Mi rowniez szwankuje predkosciomierz po wizycie w warsztacie. Grzebali mi wlasnie przy lewej polosi i uszkodzili oslone, czy juz sama zebatke zliczajaca predkosc. Baskeciorze jezeli sie uporasz to daj cyne, bo tez bym pogrzebal, ale chyba to nie takie proste. :???: Jak naprawie to napewno opiszę. Bez obaw
Rekomendowane odpowiedzi