tw182 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 piękne auto, metamorfoza powalająca ! Jak zrobiłeś termometr na liczniku pod godziną? czy kazda ma czujnik i wystarczy zakodować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Mody idą w bdb kierunku, napewno myślisz o zmianie felgi bo tu tego brakuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Rns by się przydał na pokładzie kiera mi się bardzo podoba ile dałeś razem z poduchą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramirez12 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 mam pytanko do Czaro 10 Jak zamontowałeś uchwyt na napoje w fabryczna ramkę? Kupiłeś nowy czy używany? Ja kupiłem nowy z ASO i wszystko pieknie ale nie pasuje w ramkę wykończająca jest ona za wąska do tego uchwytu. Podpowiesz coś albo podasz nr swojego uchwytu na napoje? mam pytanko do Czaro 10 Jak zamontowałeś uchwyt na napoje w fabryczna ramkę? Kupiłeś nowy czy używany? Ja kupiłem nowy z ASO i wszystko pieknie ale nie pasuje w ramkę wykończająca jest ona za wąska do tego uchwytu. Podpowiesz coś albo podasz nr swojego uchwytu na napoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi