Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie te Mostki są? chyba tam pojadę po jakieś dewocjonalia :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Gdzie te Mostki są? chyba tam pojadę po jakieś dewocjonalia :wink:

To musisz z Kamilem pogadać może sprzeda ci Czikitę. Postawisz ją przy drodze u siebie i masz spokój z zimą :grin: zabije ją swoim blaskiem jak Chuch Norris[h=1][/h]

Opublikowano

Dobry z samego rana

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

Ja dopiero letnie oponki odebrałem, mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu bedzie juz ciepło bo pasuje, lato na auto wrzucic:decayed:

Opublikowano
Dobry z samego rana

Faktycznie z samego rana :grin: to ja chyba wstaje w nocy.

Opublikowano
Dobry z samego rana

Faktycznie z samego rana :grin: to ja chyba wstaje w nocy.

też o tym pomyślałem:grin:

Opublikowano

jak dwa tygodnie pod rzad siedziałem w delegacji to wtedy było wcześnie a teraz wolne to chyba człowiek może troszkę doleżeć:) także już nie przesadzajcie...w co Paweł teraz doposażasz B5?

Opublikowano

Rafał a ty już skończyłeś projekt?

Opublikowano
jak dwa tygodnie pod rzad siedziałem w delegacji to wtedy było wcześnie a teraz wolne to chyba człowiek może troszkę doleżeć:) także już nie przesadzajcie...w co Paweł teraz doposażasz B5?

teraz to leże trzeci tydzien na chorobowym, dzisiaj odebrałem oponki 215/35ZR18, czekam jeszcze na pierscienie, i w przyszłym tygodniu bede chciał wkładać wszystko na auto:whistling:

Opublikowano

A ja dopiero za doprowadzanie do używalności kół się biorę :facepalm:

Opublikowano
A ja dopiero za doprowadzanie do używalności kół się biorę :facepalm:

felgi mam troszkę poobijane, bo takie już kupiłem ale nie bede przy nich nic robił, bo po sezonie i tak chce je sprzedac:wink:

Opublikowano

a gdzie w środku? Jeszcze nie...dziś będę miał wiadomość odnośnie RNS-D tylko ten tuner TMC Jarku się znajduje, żeby gość też mi to przysłał? a w Cabrio ile jest głośników? 4 sztuki i jakiś wzmacniacz? Czy jak to wygląda?

Mam już czarny sufit tylko trzeba go założyć i dekory pójdą chyba we folie w kolor pomarańczowy z flockiem to będzie ładnie wyglądać...

a potem zewnątrz...na pewno S czy S-line nie będzie (za drogo, chyba że w co wątpię trafi się po pieniądzach) pójdzie w dół, a potem się zobaczy:)

Opublikowano

Nie bedzie RNS-E?

Opublikowano

Chyba nie...wiesz Paweł jak jest;) wszystko się rozchodzi o kasę...nie wiem czy jest RNS-E warte tego aby, aż tyle za to wypłacić, no chyba, że się trafi..na lato jednak zostaje 18 RS6 tylko muszę jakieś -35 wrzucić i jestem ciekaw jak to się będzie zachowywać na amorkach 1BA...powoli to przodu:)

Opublikowano
Chyba nie...wiesz Paweł jak jest;) wszystko się rozchodzi o kasę...nie wiem czy jest RNS-E warte tego aby, aż tyle za to wypłacić, no chyba, że się trafi..na lato jednak zostaje 18 RS6 tylko muszę jakieś -35 wrzucić i jestem ciekaw jak to się będzie zachowywać na amorkach 1BA...powoli to przodu:)

te RS6 fajnie sie prezentuja w budzie b6:wink:, delikatnie ją posadzisz i bedzie bajka:wink:

Opublikowano

Rafał Tuner TMC jest w lewym boczku bagażnika.

Opublikowano

a on ma jakiś numer albo coś takiego? Gdzieś koło zmieniarki?

Opublikowano

Numeru nie pamiętam. Taka mała metalowa puszka. Przy zmieniarce i TV.

Trzeba wszystko wyjąć no od przodu nie widać go.

Opublikowano

mhm no to dobra...pokieruje chłopa to może to wyciągnie i przyśle w komplecie...