Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukaj na forum - napewno mocowanie oparcia kanapy jest inne ale nie wiem czy dużo rezania z tym...

Jak masz możliwość to sobie porównaj jedno oparcie z drugim :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no mam zamiar jechać dziś oglądać te fotele 50 km w jedną strone najwyżej strace.....holera a myślałem że wszystko spasi:facepalm:

Opublikowano

Zawsze mogę się mylić... :decayed:

:grin:

Opublikowano

toś mnie pocieszył hihih:P:P:P:grin::grin::grin: holera szkoda mi tej okazji pierdziele przejade się może akurat:decayed:

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ----------

Loko miałeś racje z tą kanapą...nie podejdzie zwykla do dzielonej:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

No i dooopa :decayed:

Opublikowano

powiedz mi dużo jest roboty z zmianą lamp na poliftowe??? wiem że te błotniki trzeba rezać tylko zastanawiam się czy dużo z tym roboty bardzo??

Opublikowano

Jest trochę roboty ale jak się przyłożysz i zrobisz to po ludzku to efekty wynagrodzą włożony wysiłek :wink:

Kabelkologię robił Crisu u siebie więc jak go poprosisz... to może Ci pomoże :grin: Zresztą ja też muszę się z tym udać do niego bo u mnie to sajgon z tymi kabelkami jest :facepalm:

Opublikowano

Co ty opowiadasz ja w A3 zmieniałem, sam ogarnołem temat nic ciężkiego tylko trzeba się skupić

Opublikowano

No przecie ja nikomu nie bronie anie napisałem że dla średnio ogarniętego temat nie do ogarnięcia - poprostu trochę dłubania jest szczególnie z błotnikami w B5 :decayed:

Opublikowano

pewnie tyle co w A3 mocowanie na kierunki i tą fałdkę trzeba wyciąć i kostki na poliftowe zmienic

Opublikowano

temat się ogarnie Kuzi z lampami jak coś.:naughty:

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ----------

edytowałem pasuje??:naughty:

Opublikowano

No teraz to gra :kox:

Opublikowano

OK uparłem sięi musze mieć lampy poliftowe:naughty::naughty: jakby ktoś był zainteresowany z clubowiczów co ma przedlifta to opchne troche taniej lampeczki:decayed:

LAMPY FK AUDI A4 B5 94-99 ROK SOCZEWKA (3254220007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze z naszych dostęp do etki? Potrzebuję sprawdzić czy amortyzatory tylne w b5 w zawieszeniu 1BE są takie same jak w standardowym zawieszeniu?

Opublikowano

Crisu żeby mi to było ostatni raz :angry:

Opublikowano
Crisu żeby mi to było ostatni raz :angry:

przed ostatni.:naughty:

Opublikowano

no dobra :wink:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
no dobra :wink:

chciałbym zapytać,czy moze ktos się orjrtuje wymiana przedniego zawieszenia koszt i kto by mogl mi to zrobić w audi a4b5 avants-line v6 1999r,w sączu prosiłbym o namiary nie drogiego mechanika.A tak wogóle to jestem zielony jesli chodzi o audi

Opublikowano

hej.widać po audi ma FWD a RWD.oczywiście zapraszamy na spoty do nas.:naughty:

co do mechanika to ktoś Ci doradzi.ale B5 S-Line nie było.:wink: