CZIKITA Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jest tak Maciek Granatowy USA Fela , Kermit , Ja , Paweł , Kamil , Damian , Koleś z czarnej A3 na żółtych felach , i reszta no to z fb tak że jest nas trochę już a wczoraj o połnocy dopiero zrobiłem wydarzenie więc powinno być 2 razy tyle ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Uszkodzony 1.9 Quattro Recaro Bosse zdekompletowany cześci Głowno Recarosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 DjSzaman bedziesz dzisiaj na spocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 tak moge przyjechac ale nie audi a o ktorej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja mam biznes do Ciebie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 jak polerowanie kół to ciężki temat będzie bo juz odchodze od tej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Yyy no nie;D bo czikita mi mówił że masz znajomego co zajmuje sie przyciemkami szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 a tak oczywiście a o której ten spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 No jak zawsze o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 woo to na bank mnie nie będzie nie zdąże audi wyskładać a muszę mieć gotowe na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dowiedział byś sie w jakiej cenie komplet szyb przyciemki tył i z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 sedan? tylna centralna też? no i jaka folia % ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A więc tak sedan tylnia i boczne z tyłu na max a dwie przednie boczne tak lekko ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Nie wiem co jest ale nie moge wysyłać prywatnych wiadomości a powiedz mi kiedy by miał czas i gdzie to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 bede na spocie pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kiedy Spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 byłem ale nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 pod MM tam gdzie zawsze są ? ale widze teraz ze za galeria sandecja sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 W soboty teraz spoty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Nie nie prezes ale to jutro ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- W niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 To gdzie on jezdzil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi