ryba85 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Co taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 wszyscy zajeci.modzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Siema jak chłopy po invazji? U mnie wpadła dokładka z B7 na tył na dwie rurki...w Saczu jest jakiś sklep w którym kupie ładne końcówki ozdobne? Krzychu a nie wiesz czy Viga nadal zajmuje sie wydechami? Moze oni by cos mieli Co Ty Cziki znów zawiozłes do gościa w Podrzeczu? Ale dokładki S-line do zwykłego zderzaka nie ogarnął mi:/ a tak to uczciwy z niego gosc Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Zemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Siema jak chłopy po invazji? U mnie wpadła dokładka z B7 na tył na dwie rurki...w Saczu jest jakiś sklep w którym kupie ładne końcówki ozdobne? Krzychu a nie wiesz czy Viga nadal zajmuje sie wydechami? Moze oni by cos mieli Co Ty Cziki znów zawiozłes do gościa w Podrzeczu? Ale dokładki S-line do zwykłego zderzaka nie ogarnął mi:/ a tak to uczciwy z niego gosc No tak zajmują sie tym trzeba podjechać i pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 co to teraz ma zaauto vollant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Amerykańca:D Kadilaka:) narazie na serii, ale mysle ze vollant coś będzie ogarniał Nie chce ktoś dokładki przód s-line do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam speca co by chciał dokładkę. Ja zawoziłem zdezia na gładko tego seryjnegoKońcówki w dobrych cenach z nierdzewki kupowałem na giełdzie są tam przedstawiciele sklepów i bez watu sprzedają Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez CZIKITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 no to Cziki daj gościa na PW. Dostanie dobra cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Kiedyś go już reklamowałem. Z dezio dzisiejszy genialnie zrobił jutro wam foty pokażę Właśnie się ładują zdjęcia moje z VAG Invazji dokładnie 328 coś musiałem pousuwać bo muł konkret na mojej radiówce 1 mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ł Nie chce ktoś dokładki przód s-line do B6? jak kupie b6 to na pewno bede potrzebował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ł Nie chce ktoś dokładki przód s-line do B6? jak kupie b6 to na pewno bede potrzebował. Kupujes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Rybto kup ode mnie B6 to dokładka będzie w gratisie:P Kurde tak się dziś przyjzałem tej tylnej dokładce to gośc za wysoko mi to wspawał;/ za bardzo widać tłumiki i wnękę na koło zapasowe;/ ale jak pójdzie autko w dól (gwynt) to wtedy może będzie lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja sprzedałem swoje 17 te srebrne i teraz szukam 18;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zawieź do niego niech ci poprawi bez problemu ci to zrobi .foty ciągle w ladowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ł Nie chce ktoś dokładki przód s-line do B6? jak kupie b6 to na pewno bede potrzebował. Kupujes? rozgladam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A co sądzicie o silniku 2.5 ale tym 180 konnym w a4 b6 2001 rok tak samo padlina jak i te 150 konne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ja to raczej 1.9 tdi lub 1.8 T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Krzychu jak 2.5 Tdi to te 163 KM bo są poprawione. Nie ma tych wszystkich problemów w większości. Jednak pamiętaj, że jak przywieziesz z zagranicy to akcyza 18.6% więc dosyć fajna sumka się robi;/ Chyba, że możesz to ogarnąć, ale i tak to nie zrobisz na takim poziomie jak do 2 litrów;/ Tylko z drugiej strony moc na poziomie 2.5 uzyskasz z 1.9 TDi. Chyba ze Ci się znudził klekot 4-cylindrowego motorka;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moje foty z VAG inwazji .https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711499002274104.1073741870.537217136368959&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi