Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak prawdę mówiąc to ostatnio straszna wiocha się robi na tych spotach :thumbdown:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak prawdę mówiąc to ostatnio straszna wiocha się robi na tych spotach :thumbdown:

Dlaczego?
Opublikowano

No wlasnie dlaczego?

Opublikowano

Witam Pancie;) Co sie Tomus działo? w następny weekend będziesz miał zamowienie?()

Opublikowano
  • Autor

bo teraz nie przyjeżdzają na spoty uczestnicy tego forum tylko facebooka.

Opublikowano

co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł.

Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie :) Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak.

Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku :D Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł

Edytowane przez tomus

Opublikowano

co prawda nie było mnie 2 ostatnie razy ale upalania na podziemnym oską nie ważne czy Audi czy Oplem to trochę kiepski pomysł.

Rafał mam nadzieję że do tego czasu dojdzie :) Bd dzwonił/ pisał w sobote lub nd rano co i jak.

Mam na sprzedaż kable VCDS 11.11.6 lub 12.12.0 obsługa samochodów do 2014 roku :D Możliwość sprawdzenia działania przed zakupem Cena 170zł

szkoda, że tak późno piszesz bo już zamówiłem :facepalm:

Opublikowano

No dopiero dzisiaj się trafiły :-)
Opublikowano
  • Autor

o ku....kto to sie odezwał. :shock3::shock3:

Opublikowano

Masz na myśli mnie?

chopy. Bo tak dzisiaj dopadłem cały swój zestawik który miałem dołączony do B8(ksiązka, servwis, itp) między gratami była płytka Eibach Federn.

Montageanleitungen&gutachten, czy mogę sprawdzić czy takie zawieszenie mam założone jakoś bez podnośnika?

Opublikowano

Raczej musisz podnieść auto i pewnie zdjąć koło... No chyba że koza to włożysz głowę do środka :grin:

Opublikowano

Raczej musisz podnieść auto i pewnie zdjąć koło... No chyba że koza to włożysz głowę do środka :grin:

tak też myślałem. No nic, trzeba poczekać na lepszą pogodę, bo przy zmienianiu kół tego jeszcze nie wiedziałem :facepalm:

Jest w Sączu jakiś szrot, gdzie mogę poszukać jakichś gratów do b8

Edytowane przez bajcy

Opublikowano
  • Autor

Masz na myśli mnie?

chopy. Bo tak dzisiaj dopadłem cały swój zestawik który miałem dołączony do B8(ksiązka, servwis, itp) między gratami była płytka Eibach Federn.

Montageanleitungen&gutachten, czy mogę sprawdzić czy takie zawieszenie mam założone jakoś bez podnośnika?

a ty nie przyjeżdzałes kiedys na spoty?

Opublikowano

Pany nie wiecie coś na temat tej Polówki 86c2f co szukam? Ten zakichany tylny pas...masakra jakaś :kwasny:

bajcy raczej wątpię, żeby był taki szrot...to jeszcze nie ten czas, aby coś była B8 w takim miejscu...

Edytowane przez Zemis

Opublikowano
  • Autor

rafał dalej nie znalazłes tego pasa?

Opublikowano

a ty nie przyjeżdzałes kiedys na spoty?

byłem ze 3 razy :decayed:

Opublikowano

no właśnie nie... :kwasny:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano