siara Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ciekawe co z K2, Młodym, Bronkiem, bo reszta się ujawnia od czasu do czasu A jeszcze Songo i Kantek chyba mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ciekawe co z K2, Młodym, Bronkiem, bo reszta się ujawnia od czasu do czasu A jeszcze Songo i Kantek chyba mają dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dobrze ze "starzy" A4-wicze żyją bo tak to wątek "nowosądecki" umarłby śmiercią naturalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Hehe no ja cziki i szaman śledzimy co tu sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To kto się jutro wybiera na spota? W ostatnim razem był spot bardzo elitarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 myśle ze bede na chwile.(chociaż te chwile zawsze trwają dłuzej.) a teraz jade na giełde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 A ja do szpitala zaraz sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Aaa moja Karolina ma mieć operacje... cysta na jajniku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 To życzę zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzięki przyda sie jak dam rade to wpadne na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 To Krzychu przekaż Karoli zdrówka :) :) o kurde jak w NS sa elitarne spoty to trzeba chyba przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja dziś raczej odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 pany pasuje mi zaktualizowac mapa w nawigacjii becker czy jakos tak.zrobił by mi to ktoś? jarek-ns bedziesz na spocie?orientujesz sie jaka jest nawi w tiguanie z 2010 r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Siema pany a4 jeszcze mam ze sporem temat ciężki dziś jestem chory po wczorajszym.ale się pojawię pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 pany pasuje mi zaktualizowac mapa w nawigacjii becker czy jakos tak.zrobił by mi to ktoś? jarek-ns bedziesz na spocie?orientujesz sie jaka jest nawi w tiguanie z 2010 r? dzisij nie. Co do beckera to trzeba wgrać modyfikowany soft bo normalnie jest zabezpieczony. A w tiguanie jest mapa na DVD za 450 pln widziałem gdzieś płyty. Z tym że w tej nawigacji nie ma polskiego lektora. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 w tiguanie juz jest polskie menu.a nie idzie wgrac jakiejś innej mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 To masz menu. Ale lektor jest w mapie i nie ma polskiego. Sytuacja jest analogiczna do mmi w audi. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 To masz menu. Ale lektor jest w mapie i nie ma polskiego. Sytuacja jest analogiczna do mmi w audi. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka aha.to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak tam po spotowaniu??? btw cena chyba spoko http://olx.pl/oferta/oryginalne-lampy-valeo-xenon-ciemne-a4-b6-CID5-ID8JMzf.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi