Gość dzikidzidz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam Szanowne Grono, czy ktoś może się orientuje na temat samochodów daihatsu. Chodzi mi o model terrios, np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3351636 Jak jest z serwisem, co to są za podzespoły - toyota?? Podoba mi się ten samochodzik...(może nie ten egzemplarz co w linku , ale.. ) Drugi który rozpatruje to suzuki jimny, ale ten ma 4 drzwi i foteliki bobasów łatwiej wkładać.... Proszę o jakieś info... Pozdrawiam Tomek
ykk Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 dzikidzidz Jimmy to typowa terenowka. Po drogach bardzo niewygodnie sie tym podrozuje. Mysle ze dzieci bylyby niezadowolone.. Chodzi Ci o autko do miasta i do wozenia dzieci, czy chcesz sie rozbijac po terenie..?
Gość dzikidzidz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 dla żony po mieście (małe, zwrotne, 4x4, wysoko siedzi, małe przebiegi) i dla mnie w teren ... No bo przecież z moim zawiezseniem w audi to podwoziem strugam jabłka leżące na jezdni
elkrecik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Był pare lat temu w Auto-Bild test malych terenowek. Pamietam tylko jedno - nad Teriosem pastwili sie masakrycznie. Zajal ostatnie miejsce za zawieszenie (chyba nawet wywrocil sie), heble i ilosc miejsca w srodku. Jimny na 100% bedzie lepszym wyborem- moich dwoch znakomych ma i bardzo sobie chwala (jeden ma wersje hardtop, drugi kabriolecika).
Gość dzikidzidz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 do takiego kroku przekonuje mnie (nie) dostepność częśći do daihatsu i brak ASO Daihatsu w Polsce. Jedyny mankament Jimnego to brak drzwi z tyłu... Myślałem też o misku Pajero Pinn, nawet większy od Jimnego a też terenówka pełna gębą dzidz
Rekomendowane odpowiedzi