Opublikowano 1 Marca 201115 l Witam, mam dziwny problem z oświetleniem wewnętrznym: 1. Po otwarciu drzwi/wyjęciu kluczyka ze stacyjki nie zapala się oświetlenie 2. Lampki ustawione są na zapalanie op otwarciu drzwi 3. Lampki świecą po włączeniu ich ręcznie - więc to nie problem z żarówkami/bezpiecznikiem 4. Oświetlenie na drzwiach działa po ich otwarciu - więc nie jest to też raczej problem z czujnikami Spotkał się ktoś z takim przypadkiem? Może poradzi mi ktoś jak to rozwiązać?
Opublikowano 1 Marca 201115 l Pompka zamka centralnego działa ? bo to ona jest odpowiedzialna za oświetlenie wnętrza auta.
Opublikowano 1 Marca 201115 l Podłącz się VAG-iem jak masz taką możliwość i sprawdź czy są jakieś błędy w zamku centralnym. Ja miałem podobną sytuacje ale wtedy zamek centralny mi nie działał a oświetlenie wewnątrz działało jak u Ciebie teraz. Naprawiłem pompkę tzn. wymieniłem płytkę elektroniczną i zaczęło wszystko śmigać.
Opublikowano 1 Marca 201115 l Autor OK, pożyczę dziś VAG-a od kumpla i zobaczę czy są jakieś błędy. Napiszę co i jak. Dzięki.
Opublikowano 4 Marca 201115 l Kolego, mam ten sam problem. U mnie jednak nie działa wtedy centralny zamek. U mnie przyczyną jest Jeden z kabli z masą idący do pompki centralnego. Sprawdź brązowo białe kable przy pompce. Najlepiej je zmasuj i sprawdź czy jest efekt. U mnie jeden z kabli jest gdzieś przerwany i dlatego nie działa oświetlenie.