Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Aluski 18" na lato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drogi zabrza nie są idealne na 18, ale jeśli dopasujesz technikę jazdy :naughty: to warto zainwestować :th:

Opublikowano

drogi zabrza nie są idealne na 18, ale jeśli dopasujesz technikę jazdy :naughty: to warto zainwestować :th:

Masz jakieś porady dla początkującego? :decayed:

A co z jazdą obciążonym autem?

Opublikowano

Mam takie same auto jak Ty i jezdze juz troche na 18 i komfort jest za***isty...

Kolego,a jakie ty masz tam oponki zalozone,co????

Jezeli ktos zaklada 18' to niech zapomni o komforcie jazdy jaki jest przy 15' czy 16'ach!!!! Do tego jak ktos sobie obnizy auto(wystarczy -40mm) i utwardzi, to wogole niech zapomni o komforcie :rant:

Ale zato jaki wyglad po tem jest :thumbup::cool::kox:

ps. trzeba oddac cos za cos,niestety ;) [br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 13:08 _________________________________________________Fakt,Mialem zalozone 18'ki firmy MAM z oponka 225/40 i wygladalo to super,ale jak zalozylem 19'ki MAMy,z oponko 235/35,to auto wyglada poprostu :kox::thumbup::dance:

PS: 18'ki MAM mam do sprzedania-nowe z oponkami. :th:

Opublikowano

Masz jakieś porady dla początkującego? :decayed:

A co z jazdą obciążonym autem?

wszystkie studzienki, dziury, torowiska, większe nierówności musisz widzieć 50 m przed sobą, żebyś miał czas na reakcję, jeśli są kałuże lepiej je omijaj, w nocy czy przy słabej widoczności nadmierna prędkość nie jest wskazana :naughty:

Opublikowano

hehe tak mnie naszło , prawko mam już prawie 12 lat zawsze miałem w samochodzie gumki o niskim profilu i mogę z całą stanowczością stwierdzić że nic tak nie uczy jazdy na polskim poligonie drogowym jak własnie takie koła . dwa, trzy razy rozwalisz fele i opone i sie nauczysz :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak dla mnie to 3 jest :thumbup: no odlot, te pierwsze tez nie zgorsza, u mnie koles ma takie na b5 tylko 17 ale prezentuja sie swietnie :th:, ale nadal obstawiam 3 :th: