pomidor_pd Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Witam, tak jak w temacie, zamontowałem maty grzewcze, podłączyłem kabelki i lipa, nie grzeją ani po kluczyku, ani przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby (oczywiście przy włączonym zapłonie). Myślałem, że jeśli w tym modelu producent zadał sobie trud i doprowadził kabelki do lusterek to już są gdzieś podłączone. Koledzy poradzicie co jeszcze można zdiełać? Pozdrawiam.
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A przy jakiej temperaturze powietrza wlaczales
Kali S4 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Sprawdź na krótko wkłady czy grzeją,pod akumulator bezpośrednio. Temp zewnętrzna też ma wpływ,jak było ciepło to nie będa grzały.
pomidor_pd Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Włączałem je gdzieś przy -5stC. Nie podłączałem ich na krótko, ale sprawdzałem przejście omomierzem i wszystko gra.
Kali S4 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Pomimo że przejście jest,i tak mogą nie grzać. NAjszybciej sprawdzisz podlanczając na krótko,wtedy masz pewnośc czy wkład czy coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi