biggos3 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wiem, że temat ten jest gorący i dużo jest tego na formu ale mam specyficzne pytanie. Mianowicie mogę zamówić (jeszcze tylko dziś) przez kolege z USA któy wraca na święta do polski lampy przednie do A4 z ringami itp. wyglądają jak wszystkie nasze na allegro. Różnica taka że tam są tańsze. Linku nie wyśle bo w pracy mam zablokowany ebay. Natomiast moje pytanie brzmi tam na aukcji jest opis że do a4 od 96' do 99'. Ja mam 95' czy będę musiał ciąć błotniki czy tylko przy lamapach branych z a4 99' do 01' trzeba robić przeróbki? Serdecznie dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Słyszałem że lampy na rynek amerykański inaczej świecą ponieważ oświetlają całą drogę przed samochodem równo, a nasze oświetlają bardziej prawą stronę drogi, nie wiem czy tak jest teraz ale sprawdz czy mają znak homologacji europejskiej E !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 tylko przy lamapach branych z a4 99' do 01' trzeba robić przeróbki? Zamawiaj;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi