Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie zarówki do b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma dylemat jakie żarówki kupic do mojej a4 b5 z 1995 roku nie mam Reflektorów soczewkowych tylko zwykłe szklane standardowe i nie wiem jakie zarówki kupic czy 5560 wat czy też 100 wat nad którymi poważnie sie zastanawiam tylko czy nie przeciaza instalacji i wszytko będzie ok interesuje mnie żarówki imitujące xenon których dużo jest na allegro

tak więc chce sie poradzić mam upatrzone takie żarówki http://allegro.pl/japonska-zarowka-h7-100w-6000k-efekt-xenon-i1502457072.html#gallery mogą być czy raczej odradzacie jeśli sa złe to dobrze by był gdyby ktoś dał linka do podbnych takich które także są 6000k tak jak te z góry dziękuję wszystkim :wink4:

Opublikowano

Taka żarówka to jest krótko mówiąc kupa, nie dość że ani trochę nie przypomina ksenonu to jeszcze w nocy nic nie widać bo niebieski barwnik na bańce znacznie pochłania światło. Ogólnie wiejski tuning najgorszego sortu. Przy tym roczniku o ile się nie myl nie stosowano standardowo lamp zespolonych na żarówki H7 tylko zwykłe na żarówkę H4. Nie zakładaj żarówek o wyższej niżs tandardowa mocy bo popalisz odbłyśniki lamp.

Opublikowano
  • Autor

o nie mam h7

Opublikowano

Poza tym 100W w twoich lampach homologacji nie mają, Jeśli chcesz nieco bielsze światło to może blue vision.

Mam na H7 Blue Vision I Blue Vision Ultra i ładnie świecą. I niema tam mowy o wiejskim tuningu ;)

I jasne że nie masz H7 w reflektorach z 95 r. :) Pomyśl o nowych lampach.

Opublikowano
  • Autor

e kurcze mam na 100% h7 na żarówkach z reszta tak pisze