Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Hak holowniczy kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie odnośnie haka holowniczego dzwoniłem do firmy montującej haki i są 3 rodzaje skręcany ręcznie za 500zł, automat polski za 1000zł i oryginalny west.. coś tam :wink4: i teraz moje pytanie bo haka będę używał rzadko czy warto zainwestować w automat czy ten na 2 śruby i zostawić 500zł w kieszeni. Kolejna sprawa czy ma ktoś zdjęcia haka wypiętego ale nie oryginalnego bo chciałbym zobaczyć jak auto prezentuje się z tyłu z gniazdem. Z oryginalnego haka raczej zrezygnuje bo 1600zł za hak z modułem to trochę dużo za tą kasę mogę kupić hak i jeszcze bagażnik na rowery thula :naughty: Z góry dziękuję za wklejenie zdjęć i za porady pozdrawiam Pablo

Opublikowano

Kolego a ten pierwszy za 500 zł to juz jest cena z montażem?jesli pazuje Ci błedy o spalonych żarówkach to potrzebujesz jeszcze dodatkowy modół,to tez jest w cenie?orginalny hak jest dobry ale nie za taka cene,za 1600 to sobie przyczepke kupisz

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj jadę na montaż koszt całego haka z montażem i modułem to 750zł

Opublikowano

No tak myslałem za pieknie by to wygladało,ale z modułem mysle ze to i tak dobra cena,jak możesz to wrzuc jakies zdjecie jak wyglada z tym hakiem,za niedługo tez bede zakladał u siebie

Opublikowano
  • Autor

Już zamontowany kilka fotek poniżej jak to wygląda

5f93f74f6fc4a75dmed.jpg

d91ba3e8d9e3c1fbmed.jpg

e392e79038638322med.jpg

Firma do której oddałem auto zrobiła to szybko i fachowo więc jestem w pełni zadowolony. A moja żona stwierdziła że auto ma teraz ogonek :polew:

Opublikowano

Dzieki za zdjecia,całkiem fajnie to wyglada,moim zdaniem szkoda przeplacac,jesli by Ci sie nie podobał dwie śrubki i odkrecone.Ja tez zaniedługo załoze taki,jak daja modół to wszystko musi działac,cena tez wydaje mi sie wporzadku,pozdrawiam