Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

komputer przenośny ? Proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie.

Muszę zakupić laptopa. Będzie on używany tylko do pracy i zakup nie może przekraczac 1400 zł .

Wymagania:

- kamerka internetowa

- łączność bezprzewodowa z netem

- dysk w granicach 250- 350 giga

- matryca 15 cali nie większa

Komputer typowo do pracy więc nie potrzebuję super hiper gadżetów. Ma mi służyc do łączności z netem, przechowaniem zdjęc i prosta obsługa Foto shopy :wink4:

Proszę o jakies typy/ sugestie.

Opublikowano

Nowy/używany??

Opublikowano

Ragguś, sam używam ponad rok już lenovo w podobnej konfiguracji... odpukać nic ..a też sobie zdałem sprawe, że laptop jest do necika i pracy na nim i sam za swojego dałem 1300 zł rok temu... nie żałuje, nastepny kiedddddyś też będzie Lenovo :)

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci, że chyba się skuszę biorąc pod uwagę fakt iż jest odbiór osobisty w Lublinie :kox:

Grafika pociągnie foto shopa ?

Opublikowano

Powiem krótko

Mam od 4 lat Lenovo N100 które jest już dośc starym modelem jak na dzisiejsze czasy ale!!!!!..... dzień w dzień chodzi po 10-15 godzin i zero awarii :kox: :kox:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 11:56_________________________________________________Więc bierz Pan :wink4::decayed:

Opublikowano

Powiem Ci, że chyba się skuszę biorąc pod uwagę fakt iż jest odbiór osobisty w Lublinie :kox:

Grafika pociągnie foto shopa ?

ja mam 2 gb ramu ddr3 grafa ta sama i procek gorszy i z palcem w dupsku i shop'ik daje rade bez zająknięcia:)

Opublikowano
  • Autor

Panowie przekonaliście mnie, że jest to opcja której szukam :good:

Opublikowano

weź go na firme to jeszcze Vat odliczysz :)

Opublikowano
  • Autor

weź go na firme to jeszcze Vat odliczysz :)

Normalka :naughty::good:

A druga kwestia to starter z netem do modelu Huvei . Skończyła mi się umowa z Play i kupiłbym coś na kartę.. co polecacie ? :)

Opublikowano

Nie kupuj low costow typu "ejser" czy "lenowo"

Opublikowano
  • Autor

Nie kupuj low costow typu "ejser" czy "lenowo"

A bo co ? :wink4:

Opublikowano

Bo to tak jakbys jezdzil Tico :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Bo to tak jakbys jezdzil Tico :decayed:

Jerzu, odstaw twarde :D

Pisałem, że potrzebuję tani komputer do netu i zdjęc..tyle..jakbym chciał lepszy komputer to bym wziął od Żonki Toshibe ..ale po co mi taki kloc do targania w samochodzie i na wyjazdy :wink4:

Opublikowano

W takim razie nie sugeruj sie tym co Ci pisza inni ze "mam rok i jest za***iście :) zaden klawisz nie wypadl :)" tylko po prostu sprawdz, ktory ma najbardziej wydajna baterie i to kup. Koniec kropka :tongue4:

Opublikowano

A druga kwestia to starter z netem do modelu Huvei . Skończyła mi się umowa z Play i kupiłbym coś na kartę.. co polecacie ? :)

zdejmij simlock z modemu i kup sobie starter Orange, gdzieś widziałem za 49 na 5m-cy= 10 zł /m-c

Opublikowano
  • Autor

W takim razie nie sugeruj sie tym co Ci pisza inni ze "mam rok i jest za***iście :) zaden klawisz nie wypadl :)" tylko po prostu sprawdz, ktory ma najbardziej wydajna baterie i to kup. Koniec kropka :tongue4:

Biorę Lenowo :decayed:

zdejmij simlock z modemu i kup sobie starter Orange, gdzieś widziałem za 49 na 5m-cy= 10 zł /m-c

Mam modem z Play więc non sim lock :kox:

Opublikowano

Mam modem z Play więc non sim lock :kox:

w takim razie mozesz wybierać,przebierać z której sieci będzie lepszy zasięg

Ja mam orange i smiga ok