Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Drzwi jak w Rolsie Phantomie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka:) Ponowny raz mam szalony pomysl myslicie ze dalo by sie zrobic w Avancie drzwi jak w Phantomie otwierane??

Rolls_Royce_Phantom%2520%282%29.jpg

A kto powiedzial ze ja ja sprzedam moja ninia zemna zostanie na zawsze:)

Jeszcze jedna pytanko a przerobienie przednich drzwi jak w lambo?? Jaka cena i ile roboty?

Opublikowano

Ciepły rzeczywiscie szalony pomysl.. :polew:

Mysle ze to by bylo trudne do wykonania. Poniewaz avant ma dosc male tylne drzwi, a poza tym wyprofilowane w taki sposob, ze nawet z umieszczeniem zawiasu bylby problem.. :)

Pytanie tylko po co tak udziwniac autko..? Ktos chyba chcial by miec problem z pozniejsza sprzedaza.. :kox:

Opublikowano

Cieply, a kup ze se lampy po II lifcie, przod i tyl zderzak od S'ki, zawias.... zmien auto - jak masz za duzo kasy :kox:

pomysl poroniony, ale wykonalny

Opublikowano
  • Autor

Murzyn nie badz wulgarny :)

Opublikowano

Pomysl szalony, duzo ciecia blachy z uwagi wlasnie na nieregularnosc drzwi. No i nie da sie tego zrobic w 2 dni. Za duzo minusow, a plusy?????? Ja nie jestem zwolennikiem takiego tjuningu, ale na pewno tacy sa. I wlasnie wsrod takich zablysniesz :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

hehe naogladalem sie bryczek i szaleje :) Ja szczerze powiem ze wogole nie jestem zwolennikiem tuningu ja brne w piekno :naughty: Przyklad moje marzenie Rolls Roys Phantom :kox: Moze ktos tez wpadnie na taki pomysl wtedy odnajdzie ten temat i sie dowie ze to wykonalne ale trudne i szalone :D

Opublikowano

Ciepły A4 to nie Phantom.. :polew:

Zaraz znajdziesz jakies stare Ferrari i bedziesz pytac czy jest mozliwym zrobienie wysuwanych lamp w A4 B5.. :naughty: wszystko sie da.. tylko ponawiam pytanie.. Po Co..? :kox:

Opublikowano

Murzyn nie badz wulgarny :)

gdzie ja bylem wulgarny?? Dasz za taka przerobke z 5k bedziesz sie irytowal ze cos tam trzeszczy, nie jest idealnie itd, a dolozysz te 5k i masz ladne TDI a avancie i banana na twarzy :kox:

To jest "rozsadek" a nie wulgarnosc

Jezeli naprawde chcesz, to rezac to uderz do Tomka do trzebini

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem takiego tuningu , ale jak jest juz wszystko wymodzone i nie ma sie czego czepić :decayed: Aczkolwiek lambo door jakoś tak średnio juz wygląda ... i kojarzy mi sie z Calibrami itp. :gwizdanie:

Ale te drzwi z fotki są :thumbup:

Co do wykonania ..duzo kasy , duzo pracy :rolleyes:

Opublikowano

ktoś tu ma duuużo kasy do wydania, pomaluj :audi: na czarno i już będziesz miał :kox: :>

te przeróbki co proponujesz to nie w :a4fan:

Opublikowano

wejdź na http://www.chromy.pl/go.htm zakłądka stylizacja -> suicide doors :th:

sam miałem taki pomysł ale denerwował by mnie ten słupek , bo nie da sie go pozbyć :foch:

Opublikowano

pomysł mało praktyczny bo np. jak będzie chciała wleźć na tył jakaś laska z grubą "styją" to zawiasy masz wyrwane, a tak przy normalnym otwieraniu drzwi to co najwyżej, może ci doopskiem uszczelkę wytargać. :polew:

Opublikowano

Pomysł naprawde kosmiczny :decayed:

ale ja bym poszedł jeszcze dalej i bym przerobił przednie drzwi żeby się otwierały w drugą strone (ta jak w starej syrenie) :polew::kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no pomysl dosc szalony, ale jak juz takie cos to w sedanie a nie avancie, moze i by to ladnie wygladalo... tylko roboty tyle ze ho ho, ale skoro Ci sie podoba, no to czekam na rezultaty... :>