Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pseudokibice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://sportas.delfi.lt/abroad/girti-lenku-sirgaliai-siauteja-kaune.d?id=43595107

i ja sie was pytam, czy to dla takich ludzi ( czyt. zwierząt) unia daje kasę na budowe stadionów

może trochę przesadzam ale to co pseudokibice wyrabiają to lekka przesada, sam widziałem jak przed meczem latały kamienie, cegły i słoiki z musztardą

prawda jest taka że wielu z nich w sytuacji jeden na jednego już tak nie są takimi 'kozakami"

głośno ostatnio o sprawie śmierci na ustawce, ktoś miał w ręce nóż i to on powinien za to odpowiedzieć

Opublikowano

Jakoś Anglia sobie poradziła z pseudokibicami. Trzeba od nich wziąć przykład. Póki nie będzie bezwzględności dla takich bandytów tak się będzie dziać w Polsce. Co jakiś czas słychać w Polsce, że kibic takiego klubu został zamordowany itp. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

kumpel pojechał do rodziny do miasta X, na dzielnicy spotkał łysych i oczywiście skąd jest no to on że jest z miasta X a to wrogi klub i stracił kilka zębów, okulary i :> buty a że z twarzy miał kotleta to inna sprawa :no:

do koplani i słone śledzie do jedzenia, polskie wiezienie jak hotel nawet żarcie z knajpy dowożą

Opublikowano

Pamiętam jak miałem 10-12 lat to mnie się ciągle pytali za kim jestem... :rolleyes:. Za byle co kose można dostać..., ale jest lepiej niż 5-6 lat temu :good:.

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/morderstwo-w-skawinie-zginal-27-latek,1,4203349,region-wiadomosc.html

Opublikowano

Dobrze że takie chamstwo nie występuje na meczach siatkówki...

Tam chociaż spokojnie całe rodziny siedzą z małymi dziećmi i nie trzeba sie przejmować że jakiś psychol cie opluje albo coś...

Opublikowano

do jednej klatki tzch smieci powrzucac, niech sie powybijaja i bedzie swiety spokoj, jedyne wyjscie