Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Poduszki i zaleśpka pasażera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie

Muszę wsadzić obie poduszki - kierowcy i pasażera. Czy oryginalna zaślepka od strony pasażera jest 'zdejmowalna', czy to element deski ? Widziałem te twarde zaślepki na allegro (jak ktoś nie chce pakować poduszek), ale samej zaślepki, która mogłaby pasować do poduszki już nie :( Przejrzałem parę kompletów na allegro i nie widziałem w żadnym takiej zaślepki.

I drugie pytanko - żeby wsadzić 'nowe' poduchy to muszę mieć poduszkę kierowcy/pasażera i ? Sterownik zostaje stary, bo wiem że można przypisać poduszki do sterownika (a przynajmniej tak twierdzi mechanik z rowińskiego).

Dzięki za odpowiedzi (jakby ktoś miał na zbyciu kompletny zestaw to w połowie stycznia proszę o kontakt ;) ).

Opublikowano

Jeśli chodzi o sterownik to jest moduł przykręcany na 3 śrubki, istnieje możliwośc naprawienia go, po dzwonie ma wpisanego Crasha i trzeba go usunąc koszt 100-150zł, poduszkę kierowcy masz przykręcaną 2 imbusami do kierownicy od tyłu. Poduszka pasażera wymaga wymiabny deski rozdzielczej. Niektórzy naprawiają deski koszt około 800zł, spawają je i lakierują musisz zobaczyc na allegro, lepiej jednak wstawic drugą.[br]Dopisany: 26 Grudzień 2007, 20:21 _________________________________________________A i ten crash to tzw bład wypadku czyli crash data stored. I jeśli wstawisz poduszki nie robiąc modułu to żadna nie wystrzeli, można oszukac ten moduł np podłączając rezystor 2.2 oma zamiast poduchy zamyka to obwód i jest ok, pozatym poszły Ci też napinacze pasów pirotechniczne też do wymiany.

Opublikowano

poduszkę kierowcy masz przykręcaną 2 imbusami

Nie imbusy tylko torx 30

Opublikowano

Ja mam na imbusy :>

Pewnie po dzwonie zmienili :polew:

[spedyt]