sasha Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam, Od jakiegos czasu przy wlaczeniu klimy zaraz po uruchomieniu samochodu, z prawej strony zaczyna cos piszczec. Po kilku sekundach jak juz sie rolki/paski rozgrzeja odglos ten ustepuje. Mechanior powiedizal, ze jest to napinacz do wymiany. Co myslicie o tym? Jaki to moze byc napinacz? I za ile :/?
marewel Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Napinacz do 1z,ADP,ADR kosztuje 120 zl.
Aydaho Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 u mnie było to samo - dzisiaj wymieniłem napinacz i od razu paski - cisza jak makiem
sasha Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 Okej, a moglbys napisac ile Cie to zabolalo i ewentualnie nr VAG? Szykuje sie wlasnie do wymiany rozrzadu i przy okazji chce wymienic: pasek wielorowkowy i klinowy, no i ten napinacz nieszczesny :/
Aydaho Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Okej, a moglbys napisac ile Cie to zabolalo i ewentualnie nr VAG? Szykuje sie wlasnie do wymiany rozrzadu i przy okazji chce wymienic: pasek wielorowkowy i klinowy, no i ten napinacz nieszczesny :/ za komplet z robocizna ( do B6 ) dalem 774 pln rozrzad w ASO Skody kosztuje 1041 pl pompa 120 pare pln + robocizna z tego co widziałem napinacz na allegro nowy 350 .. w ASO 365 pln więc różnica niewielka a masz gdzie reklamować jakby co :th:
sasha Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzieki za info. Trza sie zatem wybrac do ASO po czesci
Rekomendowane odpowiedzi