lisek8585 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, czy w nogach kierowcy powinna być lampka?? Jeżeli tak to jakie kolory kabli powinny do niej dochodzić???
A4_Dominik_WAW Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Jeżeli nie masz lampki pod nogami pasażera i nogami pasażerów z tyłu to nie masz pakietu oświetlenia pod nogami. Tylko niektóre wersje miały pełny pakiet. Jeżeli jednak tylko to podświetlenie pod nogami Ci nie działa sprawdź żarówkę
lisek8585 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Mam pełny pakiet bo mam lampki z tyłu, u pasażera, lampki czerwone w drzwiach i lampki świecące na dół w drzwiach. Jednak pod nogami kierowcy mam wolną dziurę i kiedyś mignęły mi dwa wolne kabelki bez wtyczki i zastanawiam się czy to nie to, stąd moje pytanie o kolory kabli??
A4_Dominik_WAW Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Powiem Ci że zamiast kolorami się sugerować najlepiej odkręcić półkę zobaczyć co siedzi za nią i miernikiem sprawdzić napięcie na wolnych kablach. Może komuś się nie podobało to podświetlenie i postanowił uciąć kable i wyjąć lampkę. Sprawdzaj i daj znać a nie musisz mieć oryginalnej wtyczki wystarczą tylko wsuwki i rurki termokurczliwe.
reikeb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Nie będe zakładał nowego tematu i dołącze się tutaj, czy do pakietu oswietlenia jest osobny bezpiecznik? Bo u mnie ani te czerwone w drzwiach nie działają, ani tylnie w fotelach bo a przodu na nogi nie mam, a odziwo te w bagażniku świecą normalnie... Co może być nie tak?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Zobacz czy zamiast czerwonych lampek nie masz odblasków.
reikeb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 To tak też robili w b6 ? No to ładnie nawet nie wiedziałem... ale to trzeba boczki rozkładać, to sprawdze dopiero jak glośniki będe dłubać
A4_Dominik_WAW Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Nie trzeba boczków zdejmować żeby sprawdzić czy masz lampki i odblaski, weź płaski śrubokręt i spróbuj lekko od góry podważyć wtedy odblask spokojnie wychodzi.
reikeb Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Jest tak jak mówiłeś, mam tylko odblaski No nic to czeka mnie studiowanie tematu pakietu oświetlenia i rezanie jak tak Nie wiem jak z fotelami bo w nich mam już lampki, ale fotele były przekładane wiec pewnie zasilania do nich nie ma pociągniętego :/ Ciekawe jak jest w drzwiach czy trzeba kombinowac czy jakies kable kosta czy coś do światełek są oby świeciły się tylko przy otwartych drzwiach i to samo pod nogami z przodu, ale zapoznam się z tamtym wątkiem to pewnie sie dowiem Dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi