Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zasilanie wzmacniacza - komora silnika-->bagażnik fotorelacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Dziś z nudów założyłem mój sprzęt grający;)oczywiście największy problem to dostać się z pod maski do środka. Czytałem kilka tematów i są sposoby pod obudową filtra kabinowego lub przy komputerze. Moja propozycja przy otworze od linki do otwierania maski :>. Temat sprawdzony na moim pierwszym aucie (VW GOLF MKII). Sprzęt gra jak należy, nie ma żadnych zakłóceń w eterze, nic nie jest naruszone i niespasowane. Na pierwszym zdjęciu miejsce przejścia.

Zdj_cie0730.jpg

Aby dostać się do środka proponuje naciąć gumę i przez nacięcie przełożyć przewód.

Zdj_cie0731.jpg

Zdj_cie0732.jpg

Jest ryzyko, że guma pęknie ale żeby zabezpieczyć przed ewentualną wilgocią będącą w grodzi guma jest zalana klejem z pistoletu na gorąco.

Zdj_cie0733.jpg

Dalej już rzecz prosta zasilanie jedną stroną w progu pod listwą, sygnał drugą i dźwięki pieszczą uszy;)

Pozdrawiam;)

Opublikowano

Jeraz tylko kable do wzmacniacza dokupic musze i mozna brac sie za montaz:) Dzieki za podpowiedz bo wlasnie myslalem nad tym przejsciem :good:

Opublikowano
  • Autor

No miejsce jest super;)tylko kolego dobrze musisz odtłuścić to miejsce jak będziesz klejem na gorąco zalewał żeby się nie odkleił bo woda wszędzie znajdzie miejsce a tam jest cała rozdzielnia elektryczna naszych furmanek :confused4:

Opublikowano

A ja tam wolałem troche bardziej się pogimnastykować i kabel pociągnąć przez obudowe od kompa... nie ma na pewno problemu ze gdzie kolwiek bedzie się dostawać woda...

Co do klejanie klejem na ciepło to nie wiem czy jest to dobry pomysł bo ten klej jest twardy po wyschnieciu i z czcasem może odpaść, ja bym to potraktował po prostu silikonem i tyle :wink4: