Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ja pier.......

skanuj.jpg

[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________kurfa jak chcesz może być po jutrze :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to skad ostatnio wyciales ten srodek marca :P moze na wymiane :D:D:D:D

Opublikowano

o ja pier.......

skanuj.jpg

Ja pier..... :facepalm:

Dokąd zmierza ten świat :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak strzeliłem, chyba że kapusta tak cie gniecie po kieszeni, to już dzwonie :decayed:

Opublikowano

ta na pozyczkach jade :P bo akcje podskoczyc nie chca :(

Opublikowano

wiem coś o tym :tongue4:

Opublikowano

Panton - komunikacja z komfortem - no problem. Odczyt przebiegu - no problem. Wykasowanie błędów i takie podstawowe rzeczy - no problem. Chcieliśmy w A6 jeszcze odsunąć tłoczki zacisków hamulcowych z tyłu, ale niby wszystko przebiega pomyślnie, a nie słychać pracy siłowników;/ Dziwne, ale sprawdzę to jeszcze raz kiedyś. Muszę też poczytać, jak ze starszymi autami, bo gdy chciałem w swoim silniku popatrzeć w adaptacje i wpisać login, to się komunikacja wysypywała i zwiecha... Chyba tu jest problem z softem, ale jak już mówiłem - muszę się dokształcić.

o to brzmi obiecująco... :mysli: a jak autoscan - poszedł? Co do starszych furmanek to powinno bez problemowo dawać radę... szczególnie u Ciebie gdzie wszystko leci po KKL.... hmmmmmm.... za***iście zastanawiające. Z tym softem jak kabelek nie robi psikusów to spokojnie wszystkie najnowsze auta z grupy VAG ogarniesz.... :good:

aaaa ten... tego... chcesz jutro wpaść do mnie lub zaprosić mnie do siebie by na mojej kozie oblukać jak daje radę? :naughty::decayed: nie wstydź się.. :evil: to ja jestem nieśmiały :D

Opublikowano

patison :P jak sie spotkasz z djem wez moj silniczek :P lepiej mi pod Ciebie podjechac ;]

Opublikowano

ta na pozyczkach jade :P bo akcje podskoczyc nie chca :(

a w grudniu słyszałem, że miała być jakaś dywidenda wypłacona..... akcje po tym miały iść do góry... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:45_________________________________________________

patison :P jak sie spotkasz z djem wez moj silniczek :P lepiej mi pod Ciebie podjechac ;]

spoko tylko haka nie mam.... ;( a do bagażnika go nie wsadzę nawet jak fotele złożę... :decayed:

Opublikowano

gpw juz wywalone dawno ;] z kulczykowymi sie bawie :)

Opublikowano

gpw juz wywalone dawno ;] z kulczykowymi sie bawie :)

ahaaa... taki numer... a kulczykowe co męczysz? :wink4:

Opublikowano

petrolinvest

aaa oni szukali ropy i się okazało, że źle kopali... dlatego był skok jakiś czas temu bo się każdy podniecił, że kopią tam gdzie ma być ropka... a ropki nie było i się do tego uczciwie przyznali... dlatego akcje bez rewelacji... w tym przypadku pozostaje chyba czekać aż coś znajdą lub zrobią dobry deal i to pójdzie w eter.... tylko czy jest sens mrozić kapitał...hmmm....

Opublikowano

nie duzo topie ;) 2x to kupilem za pierwszym zarobilem. najgorsza wtope zrobilem na optimusie na razie :wallbash:

Opublikowano

Dobra Pany, ja idę lulać :papa:

Do jutra, miłej nocki :hi:

Opublikowano

nie duzo topie ;) 2x to kupilem za pierwszym zarobilem. najgorsza wtope zrobilem na optimusie na razie :wallbash:

hehee... spoko... nasz parkiet to wzór spekulacji i przekrętów więc trzeba to traktować jako zabawę... i nie świrować z zakupami.. :cool1:

Opublikowano

to musimy jaką baje na giełde wpuścić :polew:

Opublikowano

BART !!!! daje 11 pkt na 10 :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pankracy zaraz kawencje ściągnie i wystrzeli z pomysłami :kox: