bskbp Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Kupiłem parę dni temu a4 b6 i przedchwilą przypadkiem odkryłem zwisający kabelek pod kolumną kierowniczą, dwa kabelki (bialo-czarny oraz zielono-czarny), do czego może służyć ten kabelek? Obrazek: Z góry dzięki za pomoc
domin79 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ..napewno to nie kabelki z ori instalacji , moze cos ktoś dokładał i przed sprzedaniem zdemontowal , mozesz pomierzyć miernikiem czy jest tam jakieś napięcie czy cus ps. uzupełnij profil skoro masz nową bryke
bskbp Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Profil uzupełniony :-) Własnie sprawdziłem napięcie, jest około 12,35 V, co to może być??
domin79 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ...czyli ktoś wyciągnąl sobie do czegos zasilanie , zobacz czy jest ono po stacyjce czy caly czas , może ktoś podpinał tam CB lub coś innego
bskbp Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po wyjęciu kluczyka też jest, całkiem możliwe, że cb, bo poprzedni właściciel na pewno miał cb (delikatne ślady na klapie po antenie)
Marcino87 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Podobne troche do gniazda zapalniczki ale faktycznie jakieś cieniutkie te kabelki
Rekomendowane odpowiedzi