grzesu3 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam Panowie pod zbiorniczkiem wyrównawczym znajduje się króciec (zaznaczone na foto). czy tam nie powino być jakiegoś wężyka, bo chyba mi spiernicza trochę płynu przez ten otworek. Do czego w ogóle to jest? Z góry dzięki
Tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jeszcze w żadnej A4 nie widziałem żeby tam był jakiś wężyk ,ten cycek jest pewnie od odpowietrzenie zbiorniczka Dużo Ci tego płynu ucieka?
grzesu3 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jeszcze w żadnej A4 nie widziałem żeby tam był jakiś wężyk ,ten cycek jest pewnie od odpowietrzenie zbiorniczka Dużo Ci tego płynu ucieka? Bardzo bardzo mało, dosłownie parę kropelek. Czy mam się martwić
morsdicti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie, .... to jest odpowietrzenie
Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jak kolega wyrzej napisał pare kropelek to nic takiego się nie dzieje
adrianus Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 po krotce, tam zadnego wezyka nie ma i byc nie powinno,a ten krociec jest wlasnie do odpowietrzania, tamtedy wycieka nadmiar plynu rowniez jesli za duzo nalejesz i jesli nalewajac plyn drza di rece i rozlewasz na boki to tez tamtedy bedzie ściekał
Rekomendowane odpowiedzi