mirex76 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 koledzy mam maly problem po wymianie tylnych tarcz i pierścieni abs co jakiś czas zalancza mi się abs przy małej pretkości jakieś 10km a jak potpinam waga i wchodze w abs to zrywa połączenie wiecie gdzi tkwi problem
Jakub555 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zrobiłeś już czy nadal masz ten problem ? Dawaj na PW lub tutaj to pomoge
mirex76 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 nie zrobilem a dzis walczylem z koncówkami drąszka jedna poszła a druga to niech szlak trafi a do tego abs się nie bralem jak mozesz udzielić jakieś pomocy to prosze
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 masz złe odległosci czujnków ABS od koronek prawidlowa 0.6-0.8mm
mirex76 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 odleglości mam napewno dobre jak już pisałem ten abs glupieje niekiedy czyli moge zrobić 50km i jest ok a niekiedy jak jade jakieś 10km to mi zadziala musze jak mi pisal kolega jakub555 sprawdzić połączenia tylnych czujników .A z innej beczki chodzi o silnik jak mu chce depnać np.1 to muli na2 biegu idzie ,ale zauważyłem że wystarczy minimalnie popuścić gazu i jest rakieta tylko troche to nerwuje tu dajesz kopa wciskasz gaz i musisz popuścić żeby bylo ok
Rekomendowane odpowiedzi