Pelex Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niesamowite jeszcze nie widziałem czegoś takiego żeby auto się na pół przepołowiło to faktycznie jakiś szczep musiał być no i druga sprawa czemu zawsze gina osoby trzeźwe a pijaczki wszystko przeżyją nawet taka masakre ?
mrog Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jestem zdziwiony, że trzeźwi pozwolili pijanemu wsiąśc za kierownicę. A samochód to raczej na pewno musiał byc zrobiony z co najmniej 2.
slepy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 widziałem jakiś miesiąc temu tak rozpołowioną BMW ale to... jest tragedia,ladna musieli miec predkosc, pewnie odpowiednik tego co kierowca mial w promilach nie nie nie stanowczo nie jedz
wiki Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 takie wraki niestety jezdżą po naszych drogach, przecież nasz kraj to jedno wielkie złomowisko Europy, u Józia w warsztacie składanie auta z trzech w jedno to chleb powszedni a na koncu, pranie ,polerka i idzie do żyda jako bezwypadkowe i 90 tyś. przebiegu przy 10 letnim aucie efekty widać na załączonym obrazku
Rekomendowane odpowiedzi