Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Jak odpalić nawigacje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio nabyłem 2 płytki z nawigacjami (europa wschodnia i zachodnia) do mojej RNS-E lecz mam kłopot z ich odpaleniem. Po włożeniu płyty do napędu wyświetla komunikat UPDATING SOFTWARE po czym nawigacja się wyłącza. Po ponownym włączeniu wyświetla komunikat PLEASE INSERT NAVIGATION DVD,czy ktoś wie w czym może być kłopot ? płyty zakupiłem w sklepie w Łodzi (Centrum Nawigacji)

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

zapłaciłem 300zł za europe wschodnią i zachodnia aktualna na 2010/11 r. A czy wina nie lezy po stronie płyt? jak można sobie z tym poradzic w domowych warunkach ? czy tylko serwis ?

Opublikowano

Podjedz na Spota w najblizszej okolicy to ktos ci ogarnie mapy np. napisz do Domin79 , a jakiego masz softa ?

Opublikowano
  • Autor

a czy ewentualnie ktoś z okolic Warszawy lub Wrocławia miał by chwile czasu zeby rzucic na to okiem ? Nie wiem jaka mam wersje softa,jak to sprawdzic ?

Opublikowano

Opcja CAR na nawigałce. :wink4:

Opublikowano

a czy ewentualnie ktoś z okolic Warszawy lub Wrocławia miał by chwile czasu zeby rzucic na to okiem ? Nie wiem jaka mam wersje softa,jak to sprawdzic ?

...podjedz do mnie po swiętach to ogarniemy temat :good:

Opublikowano
  • Autor

Domin bardzo chetnie,poszlo pw..wersja softu to SW 0650,HW H54

Opublikowano

Domin bardzo chetnie,poszlo pw..wersja softu to SW 0650,HW H54

NIe zawiedziesz się. Domin ogarnie temat! :good:
Opublikowano
  • Autor

Wielkie podziękowania dla Domin79 za ogarnięcie tematu nawigacja + pare innych pierdół :hi: pokłony również w strone twojej A4 :notworthy: kawał dobrej roboty :) jeszcze raz dzieki !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. I jak panowie ogarneliście ten temat ? Ja mam podobny problem, ale ja sciągnąlem mapke z chomikuj od czarnego i nie moge jej odpalić. Macie jakieś pomysły ? Może jakieś linki z mapkami ?

Opublikowano

No to fajnie. Ale mam też problem z podpieciem mojej b7. Kumpel ma b6 i jego kable do mnie nie pasują- ma kilka kabli i lipa. Masz jakieś sprawdzone kable? Ponoć musi być jakiś KAN

Opublikowano

Ja miałem mape starą z 2005 tylko europa zachodnia dodatkowo brak polskiego menu.W Koszalinie koleszka wgrał mi polskie menu do rns-e + najnowsza mapa całej europy kosztowało mnie to tylko 300pln.Pół godzinki roboty i wszystko furka bez podączania do vaga i sprawdzania softu :gwizdanie:

Pozdro :tongue4:

Opublikowano

Ale tą najnowszą mape całej europy masz teraz cały czas w zmieniarce ?

Opublikowano

Oczywiście,odpala za każdym razem bez problemów!!!

A to jest kod wersji AJLB 8P0919884AT_AT_EUE

Dla mnie jest bomba bardzo szczegółowa.