Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Kierwonica S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie mam chcewymienić kierownice starą z rocznika 95-do 97 taka mam. a chce wstawić esową , co potrzebuje oprocz kierownicy od eski ?? żeby poprostu ja zamonotwać zamiast starej mojej brzydkiej ;]

Opublikowano

poduszke na przyklad :decayed:

Opublikowano

kierownica mały wieloklin(17mm), poduszka i taśma poduszki :)

Opublikowano
  • Autor

kierownice z poduchą mam na oku ladną na mały wieloklin tylko co potrtzebuje by ja wstawić plus do tego .....

Opublikowano

Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p.

Opublikowano

nic więcej ci nie potrzeba do takiej przekładki, zakładaj i ciesz się kierą

Opublikowano

Ja właśnie jestem po takiej wymianie. Potrzebujesz tylko kiery wraz z poduszką. Ja miałem również taśmę ale jest ona taka sama więc jak nie będziesz miał to nic się nie stanie. Wszystkie wtyczki pasują p&p.

dokładnie taśma jest taka sama, i wszystko pasuje p&p, chyba ze kupisz kierę po 97 roku na duży wieloklin, to musisz wymienić osłonę kolumny+ nowa tasma + redukcja wieloklinu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:38_________________________________________________

a zeby sie upewnić masz maly wielkolin prawda w swojej

Opublikowano

tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he

pokaż foto tej kiery to Ci powiemy czy masz przed czy po lifcie

Opublikowano

tam u mnie tak mi sie wdaje ze idzie maly wieloklin bo juz w rocznikach 98 szedł duzy . a ja mam 97 to tam maly jest. dzieki wielkie za info jak pasuje na p&p ;] to kupuje kiere i zakladam ;] bo na moja to już patrzec nie moge he he[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:38_________________________________________________

a zeby sie upewnić masz maly wielkolin prawda w swojej

Tak ja mam na małym wieloklinie 17mm. Mały był od 1995-1997r. Od 1998r był już duży 26mm. W Twoim przypadku musi być kiera taka jak ta:

http://moto.allegro.pl/kierownica-s-line-z-poduszka-airbag-audi-s6-b5-s4-i1570694888.html

Nie pomyl z tą bo ta jest już na duży:

http://moto.allegro.pl/kierownica-skorzana-z-poduszka-audi-s-line-sline-i1571208437.html

Opublikowano

Tasma pasuje ze starej kiery ale lepiej wziasc komplet - duuuuuuuuuuuuuuuzo mniej roboty z rozbrajaniem starej kierownicy zeby wyciagnac tasme.

Opublikowano

witam

zakupilem kierownice w idealnym stanie :decayed:

ale dopiero jak odkrecilem airbag zauwarzylem ze mam pewien problem :gwizdanie:

czerwony kabel obciety, brak kabla airbag i cos tam jeszcze brakuje nie mam pojecia jak to zamontowac i czy wogole sie da :disgust:

37384680.jpg

20576881.jpg

Opublikowano

Da się, da się. Nic się nie przejmuj. Musisz tylko przełożyć taśmę od swojej starej.

Opublikowano

dzieki kolego :)

znalazlem zdjecie kompletnej kierownicy i dokladnie brakuje mi tej sierodkowej blaszki z nitami :gwizdanie:

od czego ona jest klakson ?

kgrhqiokoke1zwhrvjbnvwb.jpg

Opublikowano

Kurde dokładnie, zakładałem już z miesiąc temu i już nie pamiętam ale to właśnie jest od klaksonu. Pod spodem są jeszcze dwie sprężynki i to się ugina pod naciskiem. Cholera to jak tego nie masz to jest problem. Spróbuj zapytać się sprzedającego co z tym zrobił.