Tomeks Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kuźwa,chciałem przyspieszyć buforowanie na youtube i zainstalowałem SpeedBit Video Accelerator,po instalacji obejrzałem jeden filmik,żeby sprawdzić czy coś pomogło,musiałem wyjść z chaty i zostawiłem włączonego kompa,po jakiś 2 godz wróciłem i zonk,niema netu,myślałem,że się odłączył,chciałem połączyć,ale komp nie widzi żadnych sieci,odnajdywanie sieci jest wyłączone i niemożna włączyć. po włączeniu kompa pojawia się ten napis zapraszamy i nagle robi się biały ekran na dłuższą chwilę,widać tylko kursor,wcześniej tego nie było,po uruchomieniu wyskakuje okienko Reminder.exe-błąd aplikacji-aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0xc000007b),wszystkie programy które uruchamiały się przy włączaniu kompa nie mogą się uruchomić,wyskakuje okienko Program przestał działać. próbowałem przywrócić system,ale niema żadnego punktu przywracania. w centrum zabezpieczeń nie mogę włączyć zapory.
insane_Infinity Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 może to : http://www.fixitpc.pl/topic/1489-aplikacja-nie-zostala-wlasciwie-zainicjowana-0xc000007b/
Tomeks Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 o ja pierdzile robie formata na tym lapku mam viste,ale przy kupnie nie dostałem instalki,ale mam instalkę z drugiego lapka,mogę bez problemu ją użyć?
deszczyk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Możesz o ile jest to taka sama wersja Visty. Ewentualnie ściągnij najlepszą wersję Visty i po wpisaniu własnego kodu rozpoznana i zainstalowana zostanie wersja odpowiadająca Twojej licencji.
Tomeks Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ten drugi laptop to Toshiba i instalka nie chce pójść ...a na tym zepsutym ta naklejka pod spodem jest już starta i nie widać żadnych nr
Bieniek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A myslalem,ze jak wezmiesz sobie dupe ponizej 18 lat to juz miala w szkole informatyke i sobie poradzi. A tu zonk, dobrales sobie do swojego poziomu :gwizdanie: :naughty:
deszczyk Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ...a na tym zepsutym ta naklejka pod spodem jest już starta i nie widać żadnych nr No to jeśli nie masz nigdzie indziej zapisanego klucza licencji a nalepka zdarta to pies pogrzebany. Są jeszcze programy które kiedy odpalisz w Windowsie zwracają np. numer klucza licencji Windowsa, Office itp. Pytanie tylko czy masz jeszcze tam zainstalowanego Windowsa.
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ...a na tym zepsutym ta naklejka pod spodem jest już starta i nie widać żadnych nr No to jeśli nie masz nigdzie indziej zapisanego klucza licencji a nalepka zdarta to pies pogrzebany. Są jeszcze programy które kiedy odpalisz w Windowsie zwracają np. numer klucza licencji Windowsa, Office itp. Pytanie tylko czy masz jeszcze tam zainstalowanego Windowsa. tak,mam zainstalowanego,tak jak było. Microsoft Product Key Finder 1.3.2.48 znalazłem taki program,ale na zepsutym lapku nie mam netu,wiec nie mogę go ściągnąć
wypsiu Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ...dobrze powinny się spalić żywym ogniem oba lapki .... A myslalem,ze jak wezmiesz sobie dupe ponizej 18 lat to juz miala w szkole informatyke i sobie poradzi. A tu zonk, dobrales sobie do swojego poziomu :gwizdanie: :naughty: ... :laghing2: :nabijasie:
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Są jeszcze programy które kiedy odpalisz w Windowsie zwracają np. numer klucza licencji Windowsa, Office itp. Pytanie tylko czy masz jeszcze tam zainstalowanego Windowsa. dobra,mam product key,ale jest inny niż na naklejce pod lapkiem(kawałek naklejki się zachował)[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 14:53_________________________________________________NAPRAWIONE
Rekomendowane odpowiedzi