Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Kolor sprężyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy. Moje sprężyny mają oznaczenia: przód- srebrny i 3x pomarańczowy, tył- zielony i srebrny.

Na wlepce jest napisane, że to 1BA. Strasznie wysoko stoi na 16.... Czy wystarczyło by założyć inne sprężyny, żeby posadzić trochę moją "kozę"?

Pomocy

Opublikowano

siara ja zmienilem springi i widziales jak siadła?

Opublikowano

ja do swojej wsadzilem czerwone H&R 40/40 i taki tego efekt :

DSC00108.jpg

DSC00107.jpg

Opublikowano
  • Autor

A amorki ori?

Opublikowano

A amorki ori?

jedni odradzaja, drudzy nie widza przeszkod. ja zmienilbym na takie o skroconym skoku(1be). te z wiekszym moga ci napedzic stracha jak ci autem pobuja po hopie. koszt uzywek nie duzy, a bezpiezcenstwo przedewszystkim :)

Opublikowano

obetnij jeden zwój i juz

Opublikowano

kolega obcial jeden zwoj i nic to nie dalo :mysli: ja sie zastanawialem nad gwintami, ale w koncu wybralem same sprezyny. i TAK sa na oryginalnych amorach. fakt faktem przez hopy trzeba wolniutko przejechac.

komfort jazdy to juz tylko kwestia przyzwyczajenia. twardsze zawieszenie, sportowe siedzenia i minium 17" no i komfort szlag trafil :gwizdanie:

Opublikowano

ja w swoim obcialem, mam w swoim 1be czyli wysokosc odpowiednio do blotnika 37cm wczoraj wymienialem z tylu poniewaz troszke zwoju w jednej brakowalo i jedna strona byla nizsza i po obcieciu jednego zwoju wyszlo mi ze mam z tylu 39cm, nie dokonca tak jak chcialem.. jak uda mi sie dostac gdzies odpowiednie sprezyny to moze to kiedys zmienie

Opublikowano

Panowie , chce wmienic tylne amorki w moim avancie bo juz padly do konca , pytanie moje jakie amorki założyc, auto jest obnizone na sprężynach h&r - żółte wiecej nic niewiem. Nieznam sie na tym i niewiem czy moge założyc normalne orginalne amorki do tych sprężyn.

Opublikowano

mozesz... tak jak wczesniej pisalem, ja mam czerwone H&R na oryginalnych amorach i sie wszystko fajnie sprawuje :kox: