Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Rozsynchronizowanie się centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z otwarciem drzwi z pilota...w sumie, z obu pilotów... Czasem raz w tygodniu, czasem rzadziej, a czasem 3 razy w ciągu dnia pilot mój nie działa... Oczywiście powymieniałem baterie w obu pilotach ...nic się nie zmieniło ... Nie pomaga też próba synchronizacji, czasem muszę 3-5 razy przekręcać zapłon, żeby zadziałało ... Potem czasem parę dni działa, a czasem następne wejście i znów nie .... Może ktoś z Was zna rozwiązanie.... Pozdrawiam

Opublikowano

Jak przuczyles piloty to wydaje sie mi ze cos nie halo z Modulem Komfortu sie dzieje :mysli: Miales jakies bledy ?

Opublikowano

jeśli moduł byłby sprawny-to jedyną opcja może być przerwa w dostawie prądu do modułu-tak ,czy inaczej-jak Laguna napisał-vag i sprawdzenie błędów

Opublikowano
  • Autor

jeśli moduł byłby sprawny-to jedyną opcja może być przerwa w dostawie prądu do modułu-tak ,czy inaczej-jak Laguna napisał-vag i sprawdzenie błędów

Sprawdzone vagiem - żadnych błędów nie pokazuje ...

Opublikowano

a spróbuj dograć innego pilota

Opublikowano
  • Autor

Chyba będę musiał wypożyczyć od kogoś drugiego pilota na jakiś czas.... bo na dwóch moich dzieje się tak samo .....:(

Opublikowano

to miałem na myśli :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A może spróbować zaadoptować od nowa kluczyki VAgiem? ....

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118984.0;highlight=adaptacja+kluczyka[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 15:14_________________________________________________

moduł suchy?

hm... nie sprawdzałem ...sprawdzę...chodzi zapewne o moduł komfortu?

Opublikowano
  • Autor

A może spróbować zaadoptować od nowa kluczyki VAgiem? ....

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118984.0;highlight=adaptacja+kluczyka

a próbowałeś tej metody,że ją polecasz?

Nie polecam, tylko pytam... :) znalazłem ją na forum i się nią zainteresowałem ... :)

Opublikowano

w procedurze Adako jest błąd- nie można wpisać wszystkich pilotów jednocześnie-tylko każdy z osobna

...W polu "Nowa wartość" wpisz łączną ilość pilotów (max. 4) jakie chcesz dopasować do sterownika (łącznie z działającymi już pilotami) ... jeśli wpiszesz wartość 4-nie wpiszesz do pamięci 4 pilotów,tylko jednego na pozycji nr 4 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

w procedurze Adako jest błąd- nie można wpisać wszystkich pilotów jednocześnie-tylko każdy z osobna

...W polu "Nowa wartość" wpisz łączną ilość pilotów (max. 4) jakie chcesz dopasować do sterownika (łącznie z działającymi już pilotami) ... jeśli wpiszesz wartość 4-nie wpiszesz do pamięci 4 pilotów,tylko jednego na pozycji nr 4 :wink4:

A może ponowne zaadoptowanie pilotów pomóc w moim problemie?

Opublikowano

najpierw sprawdź błędy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to już dawno sprawdzone ....Nie ma błędów na Vagu...

Opublikowano

to już dawno sprawdzone ....Nie ma błędów na Vagu...

no to jak nie ma-to znaczy że albo piloty nawalają,albo moduł,ze wskazaniem na moduł,bo dwa piloty na raz -to raczej graniczy z cudem,takie podwójne popsucie