Gość Damian A4 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Witam Nabyłem domek wybudowany metodą tradycyjną dla lat 70/80 Chciałbym go zmodernizować i w związku z tym chciałbyś się poradzić fachowca. Jest ktoś znający się na rzeczy???
Iverson Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ...to wnętrze czyni dom wyjątkowym , ale co bryła jest kiepska czy co ??
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Musze dobudować troszkę i nie wiem jak to ugryść aby było praktycznie [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 21:07_________________________________________________ ale co bryła jest kiepska czy co ?? Prostokąt
Iverson Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 wrzuć plan , napisz czego oczekujesz będzie łatwiej
GILI Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 czeka cię procedura prawie jak przy budowie od podstaw. projekt,pozwolenie na przebudowę/rozbudowę. trochę biegania jest zanim zaczniesz.
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 wrzuć plan , napisz czego oczekujesz będzie łatwiej Nie mam możliwości zeskanowania ale postaram się zaraz coś w Paincie wyrzeźbić, żeby oddawało bryłę chaty czeka cię procedura prawie jak przy budowie od podstaw. projekt,pozwolenie na przebudowę/rozbudowę. trochę biegania jest zanim zaczniesz. A to akurat to nie problem (akurat w mojej okolicy) Jak już wymyślę, jak to dobudować to oddaje "prospekt dobudówki" kolesiowi który jest u nas architektem (projektantem) i on sporządzi plan i załatwi w cenie pozwolenie itd itp Więc to mam z głowy Zaraz coś wrzucę
Rekomendowane odpowiedzi