Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z radiem audi concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem takiej natury ze moje radio padło pod względem zglaśniania.po odpaleniu chodzi na średniej głosności ale jal ruszę potencjometrem to albo napieprza na max albo na zero.podgrzewałem juz suszarką procesorki(wszystkie bo nie wiem który to jest) i było ok dopuki było ciepło teaz jest masakra.Jak ktoś wie jak to naprawić lub jaki jest symbol tego czegoś to proszę o pomoc .PZDRO DLA WSZYSTKICH AUDIOLCOW!!!!!!! :a4fan::quattro:

Opublikowano

zerknij logo jakiego producenta jest na naklejce radia ( byc moze grundig) i zanies do serwisu gdzie robia radyjka. tylko zarzadaj wymiany. jest dosyc powszechna praktyka smarownia potenjometrow. na jakis czas to pomaga ale nie na dlugo. jezeli nie masz doswiadczenia w naprawach sprzetu elektronicznego zniszczysz sciezki na plytce drukowanej i bedzie wiecej szkody niz pozytku. jezeli potrafisz sie bawic lutownica i odsysaczem to mozesz sprobowac sie pobawic. jedyny problem to zakup potencjometru w sklepie nie dostaniesz tylko jakis autoryzowany serwis producenta radia ( nie audi ;) ).