Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Termostat B6 1.8T AVJ 2002r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jeśli ktoś by dysponował numerem termostatu do AVJ-a to byłbym wdzięczny:

VIN auta: WAUZZZ8E32A303608

Niestety jestem zmieszany gdyż jeden sprzedawca oferuje mi zwykły termostat a w tej wersji rzekomo jest termostat zintegrowany z obudową i czujnikiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

termo.jpg

termo2.jpg

Opublikowano

AVJ w B6, wygląda mi że w aucie jest ten z pierwszego rysunku. Powiedzcie czy czujnik w tej obudowie jest wymienny? Jakiego jest koloru? Szary?

Opublikowano

Witajcie,wymieniałem termostat w avj u siebie,to jest ten z pierwszego rysunku wkład niestety nie wymienny.

Opublikowano
  • Autor

Witajcie,wymieniałem termostat w avj u siebie,to jest ten z pierwszego rysunku wkład niestety nie wymienny.

Ile dałeś i gdzie? ciekawi mnie czy to w kazdym AVJ? czy moze w nowszych z 2002r jest inaczej?

Ponoć drugi rysunek dla aut po 2001.07 prawda to???

Takie info dostałem od Dzika forumowego sprzedawcy.

Opublikowano

wkład masz na myśli sam termostat czy czujnik?

Opublikowano

moja jest z 09.2001r cena jak pamiętam ok.380zeta i niema zamienników tylko ori,kupowałem go na miejscu w sklepie na początku tego roku.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 18:10_________________________________________________i jedno i drugie termostat jest osadzony na czujniku od niego lecą dwa kable do kostki na zewnątrz i jak się go rozbierze to kabelki się urywają są one po korodowane i kruche a sam termostat gdy się otwiera to przesuwa się po tym czujniku i potrafi się zacinać jak będzie potrzeba i znajdę ten stary to wstawię fotkę termostatu od środka,próba naprawy skończyła niepowodzeniem,u mnie się zacinał rozebrałem kombinowałem urwały się kabelki i kupiłem nowy.

Opublikowano

no lepiej nie kombinowac :) tylko kupic nowy niestety ale bedzie wydatek :thumbdown:

Opublikowano

dokładnie będzie bolało ale będzie spokój a wyjęcie go to też trochę roboty ja zmieniałem razem z rozrządem(pas przedni odsunięty i wyjęty alternator)i poszło sprawnie.