Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Zmiana z symphony na RNS-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

No więc panowie jest taka sprawa, posiadam radio symphony czyli to z płyą i kaseciakiem w jednym i teraz chcę zamienic to na RNS-e które juz posiadam ze wszystkimi kablami i anteną.

Pytanie mam tego typu, że nie wiem jak to jest z RNS-e czy naped czyta zwykłe płyty?? bo nie posiadam zmieniarki ponieważ w tym symhoni jest.

I jeszcze jedno pytanie odnośnie wyciągnięcia tego radia jak sie za to zabrać?? klimatronik pierwszy a potem radio czy może inaczej?? Bedę wdzieczny za pomoc :)

Opublikowano

:bry:

No więc panowie jest taka sprawa, posiadam radio symphony czyli to z płyą i kaseciakiem w jednym i teraz chcę zamienic to na RNS-e które juz posiadam ze wszystkimi kablami i anteną.

Pytanie mam tego typu, że nie wiem jak to jest z RNS-e czy naped czyta zwykłe płyty?? bo nie posiadam zmieniarki ponieważ w tym symhoni jest.

I jeszcze jedno pytanie odnośnie wyciągnięcia tego radia jak sie za to zabrać?? klimatronik pierwszy a potem radio czy może inaczej?? Bedę wdzieczny za pomoc :)

...wyciągnij syphony 4 wyjmakami , potem podłącz przejściówke , antene i wsadzaj rns-a :cool1:

zakoduj odpowiednio pod auto i słuchaj muzy z płyt bądz kart sd :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wsadziłem, jest kox :kox: :kox: :kox:

teraz musze ogarnąć to RNS-e (ściagnąłem sobie juz instrukcję)

zakoduj odpowiednio pod auto i słuchaj muzy z płyt bądz kart sd :wink4:

Co mam kodować?? Może wszystko jest bo sprawa jest taka, że ten RNS-e cały czas tam siedział tylko własciciel wyciągnął na dzień przed sprzedażą auta i wsadził symphony ale wysępiłem od niego te RNS-e :decayed:

Tak więc co mam zakodować?? Masz na mysli kodowanie za pomocą VAG-a??

Opublikowano

jeśli ten rns-e siedział w tym autku, to w sumie nic nie musisz kodować vagolem :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Pozostaje mi tylko poczytac co i jak zrobic, żeby mi pokazywało trase bo nie wiem co wcisnąć jak wpiszę już pod jaki adres jechać i pokaże mi mape z wyliczonymi kilometrami.

Wystarczy, że rusze z miejsca a ona sama się "obudzi" czy trzeba jeszcze cos kombinować?? :mysli:

Czas na lekturę czyli RNS-e :)

Opublikowano

To wciśnij jeszcze raz duże pok

żeby mi pokazywało trase bo nie wiem co wcisnąć jak wpiszę już pod jaki adres jechać i pokaże mi mape z wyliczonymi kilometrami.

to wciśnij jeszcze raz duże pokrętło i będzie Cię prowadziła :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

:embarrassed:

Nie wiedziałem dlatego musze poczytać co jeszcze mozna z tym RNS-e robić :)