Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Bose sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Mam pyatnie czy bose w sedanie wychodzilo bez suba?? bo kurde ja niby mam ale suba nigdzie nie bylo, wtyczki od niego tez nie widze, a jako suby graja niby dwa glosniczki w polce bo z nich jest tylko bas :confused4::mysli: :mysli:

Opublikowano

Ja też tak mam. I jest dobrze. Jedyne co mi brakuje to zmieniarka CD. I nie wiem czy wiesz ale czasami jest nieuaktywniony tryb BOSE w radiach i trzeba podłączyć pod VAG i tam zmienić ustawienia...:) Wtedy gra na prawde fajnie:)

Pozdro

Opublikowano

BOSE w b5 fajnie gra :mysli: miałem kiedyś i mi w ogóle się nie podobało :gwizdanie:[br]Dopisany: 17-05-2011, 15:06:21_________________________________________________lukasz_inglot nie masz zmieniarki :mysli: może ktoś kiedyś wymontował poszukaj po lewej stronie w bagażniku okrągłej kostki tam powinna być zmieniara :decayed:

Opublikowano
  • Autor

BOSE w b5 fajnie gra :mysli: miałem kiedyś i mi w ogóle się nie podobało :gwizdanie:[br]Dopisany: 17-05-2011, 15:06:21_________________________________________________lukasz_inglot nie masz zmieniarki :mysli: może ktoś kiedyś wymontował poszukaj po lewej stronie w bagażniku okrągłej kostki tam powinna być zmieniara :decayed:

Powiem ci że jak do odpaliłem to bardzo ladnie grało :mysli: do tego jakaś mala skrzynka i takie granie by mi wystarczyło.

Ja zmieniare mam, ale brakuje mi właśnie suba, w sumie to i zmieniarka nie wleci do tego bo mi nie bedzie potrzebna, ale mam takie pytanie jescze bo chce sobie kupić radio pionka pod 2 din da rade obsluzyc pod tym bose ?? czy nie za bardzo? :) bo nie wiem czy przekładać bose całe czy kupować głośniczki i jakiś wzmacniacz pod nie i robić coś swojego zamiast bose :mysli: :mysli:

Opublikowano

jezeli dobrze zrozumialem to auto nie ma w tej chwili bose i mowa o opcjach w polaczeniu z mozliwoscia zmiany radia

Seryjnie obecnie teraz jest pewnie "pasywny" przod i pewnie wzmacniacz seryjny na tyl...

Proponuje nie pakowac sie w zadne bose a zrobic tak

- zestaw odseparowany na przod (po polsku glosniki ze zwrotnicami) + wytlumic drzwi (jak sie da..moze to jeden wielki otwor i szkoda walczyc)

- tani (ale prawdziwy!) wzmacniacz 4 kanalowy z mozliwosci mostkowania na 2 i 3 kanaly (albo 2 kanalowka ale nie ma jak suba podlaczyc)

- jakies niedrogie okablowanie (sygnalowki, zasilanie wzmaka, kable glosnikowe)

=> to jakies 600-1000zyla czesci (zalezy jakie glosniki, kable, wzmacniacz, czy z wytlumieniem itp)

Bedzie gralo lepiej niz bose (do tego mamy nowe czesci!!! a nie stare glosniki ze szrotu), potancjalnie latwy upgrade na suba (wzmak mostkujesz na 3 kanaly a nie 2). Aktywny tyl zostaje seryjny, latwo to spiac z innym radiem Roboty pare h pewnie troche wiecej niz w montowaniu bose

Pozdrawiam,

Przemek

Opublikowano
  • Autor

Tylko widzisz w tej chwili mam tylko dwa głośniczki w autku (tylnia polka) zasilane radiem symphony, w boczkach nic nie gra :wallbash:, a bose mam z angola ktore mi sie pdoobalo jak gralo. Ja generalnei chciałem kupic 4xPB 16cm + do tego wzmak 4 kanaly i cos do bagaja ze wzmacniaczem ale obecnie nei mam kasy zeby sie bawic w sprzet bo jest pare innych wazniejszych rzeczy do zrobienia. Chodzi mi po prostu o to czy da rade spiać bose z radiem pioneer bt900 bo takie chce kupic. Jezeli nie ma i za dużo zabawy to po prostu sprzedam bose.... same głośniki PB to koszt około 500zł + wzmacniacz okablowanie wygluszenie i tak dalej... wiec troche kasy bo poszlo, dlatego jak cos mi zalega na garazu to mozna by sie z tym pobawic tyllko pytanie czy sie da....

Opublikowano

jak masz graty to co innego (myslalem, ze to na etapie czego szukam...) - co do radia nieori i bose to prawdopodobnie bedziesz potrzebowal takie adaptera (na allegro latwo namierzysz)

Przemek

Opublikowano
  • Autor

jak masz graty to co innego (myslalem, ze to na etapie czego szukam...) - co do radia nieori i bose to prawdopodobnie bedziesz potrzebowal takie adaptera (na allegro latwo namierzysz)

Przemek

Ok dzieki wielkie :good::notworthy: nie długo sie bede bawil i zobacze co z tego wyjdzie :) , najwazniejsze ze sie da :wink4: