Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki xenon do Passata B6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: witam panowie mam male pytanie i zapewne bylo tego na forum wpiz... i jeszcze troche :decayed: ale kolega ma passata b6 troche wypasionego z silnikiem 1.9awx i pytal mnie sie jakie xenony ma kupic?znaczy sie chodzi o takie zeby mu jaja w komputerze nie powyskakiwaly i nic nie zaklocalo :confused4: prosze o tresciwa porade bo niechce chlopowi zle doradzic bo jest spoko mimo ze ma VW :decayed:
Opublikowano

Zależy jaki xenon czy oryginał czy HID.

Jeśli HID to polecam przetwornice marki Dexo lub Philips jedno i drugie działa w systemie CAN-BUS nie będą powodować błędów na kompie..

Opublikowano
  • Autor

Zależy jaki xenon czy oryginał czy HID.

Jeśli HID to polecam przetwornice marki Dexo lub Philips jedno i drugie działa w systemie CAN-BUS nie będą powodować błędów na kompie..

no raczej hid bo tez kasa nie grzeszy ;( a mozna proscic o jakas aukcje na wzor?bylbym wdzieczny :)
Opublikowano

Ja kupowałem przez ten sklep www.denken.com.pl. Najlepiej jak weźmie wersje slim..

Opublikowano
  • Autor

Ja kupowałem przez ten sklep www.denken.com.pl. Najlepiej jak weźmie wersje slim..

akurat maja aktualizacje :tongue4: ale poczekam :good:dziekuje kolego :hi:
Opublikowano

nie ma za co Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

zapewne troszke kosztuja :confused4:

Opublikowano

Koito ?? w granicach 100 PLN za sztukę i są bardzo dobre to swego czasu był hit na klubie :kox: :kox:

Opublikowano

Niech kupi z filtrami przeciwzakłóceniowymi - ja mam bez i trochę radio ma słabszy odbiór :thumbdown: Dzisiaj zestaw HIDów kupi już za 150 zł. Ja mam takie, śmigam już sporo czasu i 0 problemów ;)

Opublikowano

jak kaski mniej ..... zerknij na :good:

http://www.auto-xenony.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,42/category_id,9/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/

Używam takich od roku - po 40 000 km spaliły sie, wymiana na gwarancji bez problemów. No i naprawde nie zakłócają nic ....łącznie z barczo czułym zestawem CB

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje koledzy :notworthy: napewno cos tam znajdziemy :hi: